Şehri birlikte yöneteceğiz

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Muhammet Balta, Trabzon’un sorunlarının çözümünde bütün sivil toplum örgütleri ve meslek odaları ile diyalog içinde olacaklarını söyledi.AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Muhammet Balta, İnşaat Mühendisleri

Şehri birlikte yöneteceğiz

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Muhammet Balta, Trabzon’un sorunlarının çözümünde bütün sivil toplum örgütleri ve meslek odaları ile diyalog içinde olacaklarını söyledi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Muhammet Balta, İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyaretinde Oda Başkanı Mustafa Yaylalı ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşen Balta, imar, plan ve projenin önemine değinerek sağlıklı bir kentleşme temin etmek için imarın düzgün olması gerektiğini söyledi.

Yapacakları çalışmalarda ortak aklı öne çıkaracaklarını dile getiren Muhammet Balta “Şehrin ortak aklını harekete geçirmemiz gerekir. Şehrin ortak aklının harekete geçmesi ancak, bu şehirde yaşayan herkesin fikirlerini dikkate almak, fikirlerini önemsemekle olur. Bu açıdan her kesimden insanlarımızı, STK'ları, meslek odalarını, esnaflarımızı ziyaret ederek vizyonumuzu ve hedeflerimizi paylaşıyorum. Sivil toplum örgütleri ile her zaman işbirliği içersinde olacağız. Şehri birlikte yöneteceğiz. Mimarlar ve mühendisler Trabzon için kanaatlerini bizlerle paylaşacaklar. Milletvekili olarak hizmet etmek için yola çıktık. Trabzon‘un ihtiyacı olan ve acil yapılması gereken, Trabzon için hayati olan projelerimiz var. Mühim olan bunların bir an önce hayata geçirilmesidir. Bizlerde Trabzon’un sorunlarının çözümünde bütün sivil toplum örgütleri ve meslek odaları ile diyalog içinde olacağız. Şehrimizi kısa zamanda çok daha farklı bir konuma taşıyabiliriz, yeter ki bu şehrin enerjisini doğru kullanalım” dedi.

İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Mustafa Yaylalı da yaptığı konuşmada milletvekili aday adayı Muhammet Balta’yı tebrik ederek “Bakan Yardımcımız Sayın Balta, il genel meclisi başkanlığı, İl Başkanlığı ve son olarak ta bakan yardımcılığı görevlerinde Trabzonumuz için çok önemli çalışmalar yapmıştır. Milletvekili olarak ta kentimize faydalı hizmetler yapacağını düşünüyoruz. Biz oda olarak, fikirlerimizle kendisine destek vermeye hazırız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler