Sarıgül'den dünya lideri açıklaması!

 9 Kasım günü için çok heyecanlı olduğunu söyleyen Sarıgül, 'Yarın CHP'nin muhalefetteki son günlerinin başlangıcı olacak. Yarın iktidarımızın başlayacağı günlerin başlangıcı olacak' dediCumhuriyet Halk Partisi'ne geçen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarı

Sarıgül'den  dünya lideri  açıklaması!

 9 Kasım günü için çok heyecanlı olduğunu söyleyen Sarıgül, 'Yarın CHP'nin muhalefetteki son günlerinin başlangıcı olacak. Yarın iktidarımızın başlayacağı günlerin başlangıcı olacak' dedi

Cumhuriyet Halk Partisi'ne geçen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül daha önce söylediği "Ben 14.5 yıldır belediye başkanıyım, uzun yıllardan beri AK Parti ile çalışıyorum. Sayın Başbakan dünya lideri artık, İstanbulla ilgilenmez. Bu zaten doğru bir şey değil" söylemi CHP'de özellikle Genel Başkan Kılıçdaroğlu tarafından tepki görmüştü. Sarıgül söylediklerinin espriydi açıklamasında bulundu.

"O bir latifeydi, espriydi" diyen Sarıgül, "söylediklerim başka yerlere çekildi. Benim rakibim her zaman AK Parti'dir." dedi.
Bundan sonraki seçim kampanyalarında ironi yapacağını söyleyen Sarıgül, "kimse benden rakiplerime agresif konuşma beklemesin" dedi. 9 Kasım günü için çok heyecanlı olduğunu söyleyen Sarıgül, 'Yarın CHP'nin muhalefetteki son günlerinin başlangıcı olacak. Yarın iktidarımızın başlayacağı günlerin başlangıcı olacak' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset