'Sandıklarda çok dikkatli olmalıyız

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, ''Sandıklarda çok dikkatli olmalıyız. Bugünden itibaren 7 Haziran Pazar akşamına kadar seferberlik akşamıdır'' dedi. Soylu, Trabzon'daki bir restoranda düzenlenen AK Parti Seçim Sandığı Eğitim Toplantısı'nd

'Sandıklarda çok dikkatli olmalıyız
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, ''Sandıklarda çok dikkatli olmalıyız. Bugünden itibaren 7 Haziran Pazar akşamına kadar seferberlik akşamıdır'' dedi.
 
Soylu, Trabzon'daki bir restoranda düzenlenen AK Parti Seçim Sandığı Eğitim Toplantısı'nda, yaklaşık 55 gündür yürütülen seçim çalışmalarının yarın itibarıyla biteceğini anımsattı.
 
Türkiye'nin yüzyılın kararını vereceğini dile getiren Soylu, ''Ya eski Türkiye'ye döneceğiz ya da yeni Türkiye'ye. Bugüne kadar biz elimizden gelen her şeyi yaptık. 'Şu yapılamadı' diyebileceğimiz 1-2 iş varsa onları da yarın bitireceğiz. İyi bir kampanya geçirdik ve herkesin emeğine sağlık'' ifadelerini kullandı.
 
Yaptıkları çalışmaların bitmediğini vurgulayan Soylu, "Sandık çok önemlidir ve 'eyvah' para etmez. O nedenle sabah erken saatlerde sandıklara gidelim. Özellikle ilçe başkanlarımız, ilçe başkan yardımcılarımız, yönetim kurulu üyelerimiz, bugüne kadar yaptığımız bütün gayretleri heba ederiz. Sandıklarda çok dikkatli olmalıyız. Bugünden itibaren 7 Haziran Pazar akşamına kadar seferberlik akşamıdır" şeklinde konuştu. 
 
Soylu, Trabzon'un çok iyi bir noktada olduğuna işaret ederek, sözlerini şöyle sürdürdü: 
 
''Ben araştırmaları biliyorum ama bir oya ihtiyacımız var. Bizim için bir oy önemli. O bir oyu kaybetmeyelim çünkü çok önemli bir seçime gidiyoruz. Bunların nasıl bir araya geldiğini, bunların nasıl gözlerinin döndüğünü gördünüz. Bundan sonra iş sizde. Biz bugüne kadar üzerimize düşenleri gücümüzün yettiğince yerine getirdik. Sizi mahcup etmedik ama bugün top sandık yönetim kurullarının elinde. Sizin orada yapacağınız mücadele ve açacağınız gözleriniz, ortaya koyacağız kararlılık ve titizlik bizi çok iyi noktaya taşıyacaktır.'' 
 
Toplantıya, Soylu'nun yanı sıra AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti Trabzon milletvekili adayları, yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, il ve ilçe sandık kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkanları katıldı.
 
Programın sonunda AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Gaziantep'te gerçekleştirdiği mitingin ardından TRT'deki canlı yayını izlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset