Şahin MHP’ye davet edilecek mi?

MHP koridorlarında bugünlerde en çok İdris Naim Şahin adı konuşuluyor.MHP Lideri Bahçeli’nin son grup konuşmasında, görevden alınan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin için “Partinin yüz akı bakan açılım sürecine kurban verildi” sözleri MHP’yi hareketlendird

Şahin MHP’ye davet edilecek mi?

MHP koridorlarında bugünlerde en çok İdris Naim Şahin adı konuşuluyor.

MHP Lideri Bahçeli’nin son grup konuşmasında, görevden alınan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin için “Partinin yüz akı bakan açılım sürecine kurban verildi” sözleri MHP’yi hareketlendirdi. 

Şahin’in İmralı açılımı ve Anayasa değişikliği çalışmaları sürecinde özellikle BDP’ye karşı tutumunu takdir eden parti yetkilileri, “Şahin MHP’ye davet edilecek mi?” sorusuna, “Şimdi bir şey söyleyemeyiz ama olumlu bir bakış var” yanıtını veriyor.

Bu arada AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, Twitter’da “Bahçeli’nin omzundan karavana atışa geçen 3. dönem psikozundaki İdris Naim Şahin balonunu patlattığı için Başbakan’a teşekkür ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset