Sağıroğlu'na aile desteği

Trabzon’un Yomra ilçesi Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı İbrahim Sağıroğlu’nun çalışmalarına eşi Şengül ve kızları Hilal’de katılıyor.Başkan Sağıroğlu eşi Şengül ve Kızları Hilal’le birlikte gece gündüz demeden, çalınmadık kapı ve eli sı

Sağıroğlu'na aile desteği

Trabzon’un Yomra ilçesi Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı İbrahim Sağıroğlu’nun çalışmalarına eşi Şengül ve kızları Hilal’de katılıyor.

Başkan Sağıroğlu eşi Şengül ve Kızları Hilal’le birlikte gece gündüz demeden, çalınmadık kapı ve eli sıkılmamış bir vatandaş bırakmadan projelerini anlatarak ilçesinin çıkarları için destek çağrısında bulunuyor.

Başkan Sağıroğlu, yaptığı açıklamada, her şeyden önce ilçesinin çıkarlarını ön planda tuttuğunu belirterek, “Belirlediğimiz hedefi ben kendim için değil, ilçem için istiyorum. Biz yüzde 80 gibi bir oy oranını yakaladığımız taktirde, buraya getiremeyeceğimiz hiçbir hizmet kalmaz. Muhalefette 2 dönem belediye başkanlığı yapmış birisi olarak, sizlere her türlü hizmeti yaptım ancak ilçemizi Avrupa görünümüne sokacak projeleri hayata geçiremedim. İlçemize mega projeler lazım. Bu manada da 10 tane güzel projemiz var. Bu projeleri hayata geçirebilmemiz için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Gelin bir ve beraber olalım. İlçemizi birlikte şaha kaldıralım. Destek sizden hizmet bizden” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset