Saadet Topbaş'ı devirecek ismi buldu

Yerel seçimlere kısa bir süre kala siyasi partilerin adayları da netleşmeye başlıyor. Saadet Partisinin de Ankara, İstanbul, Kayseri, Konya gibi illerde parti içinde güçlü ve kamuoyunca tanınmış isimleri aday yapmayı hedeflediği öğrenildi. BABASININ ADAYI

Saadet Topbaş'ı devirecek ismi buldu
Yerel seçimlere kısa bir süre kala siyasi partilerin adayları da netleşmeye başlıyor. Saadet Partisinin de Ankara, İstanbul, Kayseri, Konya gibi illerde parti içinde güçlü ve kamuoyunca tanınmış isimleri aday yapmayı hedeflediği öğrenildi.
 
BABASININ ADAYINA KARŞI OLACAK
 
Bu amaçla Fatih Erbakan'ın da İstanbul Büyükşehir için adaylığı gündeme geldi. Adaylık netleştiği taktirde Fatih Erbakan, Recep Tayyip Erdoğan'ın 1994-1999 arasında oturduğu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna talip olacak. Böylelikle babası Necmetin Erbakan'ın 1994'de Belediye Başkanı olarak İstanbul'a aday gösterdiği Erdoğan'dan yıllar sonra, bu kez oğul Erbakan olarak Erdoğan'ın partisine karşı mücadele edecek.
 
ERBAKAN YALANLAMADI 
 
Önceki gece Necmettin Erbakan Vakfının iftar programına katılan Fatih Erbakan adaylık iddiası için, ''Bazılarının kendi aralarında konuşmalarından ibaret bir konu'' demekle yetindi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler