Saadet Partisinde Divan toplantısı

Saadet Partisi İl Başkanı Mahmut Çizmecioğlu, İlçe aylık Divan toplantısında ikinci Sevr yaşamak istemediklerini söyledi. Saadet Partisi İl Başkanı Mahmut Çizmecioğlu, Maçka Saadet Partisi teşkilatında partilerle bir araya geldi. Çizmecioğlu, önemli konul

Saadet Partisinde Divan toplantısı

Saadet Partisi İl Başkanı Mahmut Çizmecioğlu, İlçe aylık Divan toplantısında ikinci Sevr yaşamak istemediklerini söyledi.

 Saadet Partisi İl Başkanı Mahmut Çizmecioğlu, Maçka Saadet Partisi teşkilatında partilerle bir araya geldi. Çizmecioğlu, önemli konulara değinerek, dünya siyasetinin nasıl işlediğini örneklerle anlattı.

Çizmecioğlu, siyasette önemli yer tuttuklarını söyleyerek; “Erbakan Hocanın dediği gibi partimiz 61. Parti hiçbir zaman olmadı.

Yine Hocamızın dediği gibi biz buna dava diyoruz. Dünyada yapılan siyasetler ülkeleri etkiliyor. Yaptığımız siyaset Türkiye’yi hiçbir zaman sıkıntıya sokmadı. Dünyada her zaman huzursuzluk yaşanıyor.

Zor dönemden geçiyor. Ülkemizi zor dönemden kurtarmak gerekir. Osmanlıyı bölüp parçalayan Sevr antlaşması,  Sevr kasabasında yapıldı. İkinci Sevr’le karşılaşmak istemiyoruz. Gelecekte pişman olmamak için siyaset yapıyoruz. Bizim siyasetimiz Kurtuluş Savaşına benziyor. Şevkle, azimle çalışıyoruz. Ülkemizin tehdit altında olduğunu düşünerek tetikte olmalıyız. 4 partimiz kapandı, beşincisiyle gidiyoruz.

Hz. Allah’ın yarattığı en şerefli insandır. Bir kedi gül koklayıp, güzel koktuğunu diyebilir mi? Ama insan gülü koklayıp, ne kadar güzel kokuyor diyebiliyor. Bu kadar güzel bir olaydır. Bizim için önemli olan insandır. Yahudi, Hıristiyan demiyorum. İnsan diyorum. Bir insan inancını öğrenmeye ve yaşamaya hakkı var. 

Biz şu hayatı yaşa diyemeyiz. İnsanoğlu önemli bir varlıktır. İnsanların firavun ölçüsünde olaylara bakmak huzursuzluğun yeganesidir. Amerika’nın Libya’da, Afganistan’da ne işi var? Ben giderim, firavun zihniyetinde. Adalet kutsal olmalı, hak kutsal olmalı. Bunu istemeyenler teknolojiyi kullanıyorlar.

Dünyaya Mesih gelecek buna inanıyorlar. Silah olarak savaşıyorlardı. Farklı yöntemlerle savaşıyorlar. Dünyayı yönetiyorlar.  Üç tane vasıtaları var; ekonomi, demokrasileriyle insanların önünde aldatmaca, Yahudi Protestan Tanrısına inandırmak. Bizim Kuran-ı Kerimimiz var.”

 

  Saadet Partisi İl Başkanı Mahmut Çizmecioğlu, ailenin toplum üzerindeki etkisine değinerek; “aile sağlam temeller üzerine oturtulmalıdır. İnancımıza göre erkek kadın arasında fark yoktur. Üstünlük ancak takvada vardır. O da bilgiyle ölçülür. İnancımıza göre zina serbest olamaz.

Bursa Emniyet Müdürü, hava karardıktan sonra parklardaki ağaç altlarının yatak odlarına döndüğünü söylemesi, toplumun hangi boyuta geldiğini siz anlayın.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan zinanın suç olduğunu söylüyordu. Ancak  Avrupa Birliği uyum paketine uymak için zinayı suç olmaktan çıkarttı. İnancımıza göre bu olamaz.

 28 Şubat Post modern siyasi partinin temsilcileriyiz. Partimiz ne yaptı? Çalışana, emeklilere haklarını verdi. Refah yolun suçu neydi? Fadime Şahin, Gündüz Kalkan diyerek parti laikliğin dışındadır denildi. Osman Altun hocanın dediği gibi “o dönem havuz sistemini yaptık. Devlet bankalardan yüksek faiz borç almadı. Kara para aklayıcılarının önü kesildi. Kumarhanelerden para kazanmalarının önü kesildi. Faizden gelir elde edenlerden vergi alındı. Erbakan Hoca, iktidardan uzaklaştırılacağını bilmiyor muydu? Biliyordu ve bu kararları aldı.”

 

Çizmecioğlu, dünya siyasetinde dönen hayali paralardan söz etti

 Kağıt paranın üzerinde Merkez Bankası yazar. Çeşitli ortaklıkların bankası. Madeni paranın  üzerinde Türkiye Cumhuriyeti yazar. Tedavülde kullanılan para 57 milyar Türk Lirası. Yetmiş milyon nüfusun bankalarda ki mevduatı 700 milyar TL’dir. 57 milyar varken,  nasıl 700 milyar oluyor?

Bunu örnekleyelim. 10 tane 1 liram var. Bir bankaya yatırıyorum, 1 lirasını bankaya teminat olarak veriyorum, bankadan 9 lira istiyorum. Borç senedi imzalıyorum. Ev alacağım için parayı Müteahhite veriyorum. Müteahhit aldığı parayı yine bankaya veriyor, banka   yine 1 lira    alıyor, yatırırken 8 lira oluyor. Bu döngü böyle devam ediyor.

Dünyadaki dayatılan sistem bu.

Erbakan Hoca, bir kuruş borç almadı, altı ayda 35 milyar dolar kaynak paketlerinden oluşturduğu parayı ekledi. 2002 seçimlerinde başa gelen Recep Tayyip Erdoğan’a nasihat etti. Erbakan Hoca her şeyi anlattı ve paketlerin ana başlıklarını da verdi. Ama dinlemediler. Başbakan Erdoğan övünüyor. “bu kadar yol yaptık, bu kadar ev, bu kadar adliye binası yaptık…”

Bu hayali paralarla yapıldı. Onun için topraklar satılıyor. Onun için 2B arazileri satılıyor. Margaret Teacher ne diyor; “sosyalizm, komünizm yıkıldı. Şimdi renk yeşil oldu.” Avrupa Birliği Hıristiyan kulübüdür. Libya’nın devrik  liderinin sonunu hep birlikte gördük. Kaddafi linç edildi.

   Meclis dışında en büyük parti biziz. 42 yıllık bir partiyiz. Ahlak ve maneviyat dersini müfredata koyduk. Ecevit’le bunu yaptık. Ağır sanayiyi ortaya koyduk. Ama ne oldu koalisyonu bozdular. 957 ilçede teşkilatımız var. Seçime hazırız.”   

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset