Saadet Partisi ittifak mı yapacak?

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, 7 Haziran'da yapılacak milletvekili seçiminde diğer partilerle ittifak yapma düşüncesine ilişkin, "Siyasi partiler, ülkenin sorunlarını çözmek için vardır. Prensip, ilke ve inançlarımızdan taviz vermeden

Saadet Partisi ittifak mı yapacak?
Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, 7 Haziran'da yapılacak milletvekili seçiminde diğer partilerle ittifak yapma düşüncesine ilişkin, "Siyasi partiler, ülkenin sorunlarını çözmek için vardır. Prensip, ilke ve inançlarımızdan taviz vermeden görüşürüz. Başka siyasi partilerden bu konuda teklifler geliyor. Ölçülerimiz içinde değerlendireceğiz" dedi.
 
Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Iğdır'a gelen Kamalak,  yaptığı açıklamada, Türkiye'nin kritik bir dönemden geçtiğini anlattı.
 
Genel seçimlerin çok önemli olduğunu vurgulayan Kamalak, şöyle konuştu:
 
"Seçimlere kısa bir süre kaldı. En başta milletimizle ittifak yapmak durumundayız. Tabii ki ülkemizin problemlerini çözmek için 'ben de varım' diyen her bir kardeşimiz için kapımız açıktır. Hem kollarımız hem de gönlümüz sonuna kadar açıktır çünkü ülkemizin birliğe ve bütünlüğe ihtiyacı vardır. Bu sıkıntıları giderecek bir çare bulmak lazım. Onun için çareye yardımcı olmak isteyen kardeşlerimizle görüşür, konuşuruz."
 
Kamalak, Saadet Partisi olarak lügatlerinde düşmanlığa yer olmadığına dikkati çekerek, barış, kardeşlik ve adil düzenden yana olduklarını ve bunun mücadelesini verdiklerini ifade etti.
 
Gerek siyasi parti gereksi ferdi olarak herkesle görüşebileceklerini vurgulayan Kamalak, "Hepimiz neticede bu milletin evlatlarıyız. Bu ülke, hepimizin. Hepimiz kardeşiz. Siyasi partiler, ülkenin sorunlarını çözmek için vardır. Prensip, ilke ve inançlarımızdan taviz vermeden görüşürüz. Başka siyasi partilerden bu konuda teklifler geliyor. Ölçülerimiz içinde değerlendireceğiz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler