Rize'de MHP bürosuna mühür

Rize'de MHP seçim irtibat bürosu olarak kullanılan düğün salonu ruhsatı olmadığı gerekçesiyle Rize Belediyesi tarafından mühürlendi.Cumhuriyet Caddesi'nde daha önce düğün salonu olarak kullanılan bina, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimler nedeniyle MHP R

Rize'de MHP bürosuna mühür

Rize'de MHP seçim irtibat bürosu olarak kullanılan düğün salonu ruhsatı olmadığı gerekçesiyle Rize Belediyesi tarafından mühürlendi.

Cumhuriyet Caddesi'nde daha önce düğün salonu olarak kullanılan bina, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimler nedeniyle MHP Rize İl Başkanlığına seçim irtibat bürosu olarak kiralandı.

Rize Belediyesi zabıta ekipleri binayı ruhsatı olmadığı gerekçesiyle mühürledi.

MHP Rize milletvekili adayı Cem Kazmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, resmi seçim bürosunun dün gece belediye ekipleri tarafından mühürlendiğini belirterek, "Biz burayı kiralamışız. Elimizde kontratımız var. Parasını ödemişiz. Yaklaşık 1,5 ay biz burada seçim koordinasyon merkezi olarak faaliyette bulunuyoruz" dedi.

Emniyetten ve valilikten gerekli izinleri aldıklarını ifade eden Kazmaz, şunları kaydetti:

"İçeride seçim kimlik kartlarımız ve seçim malzemelerimiz var. Rize'de seçimle ilgili yapacağımız bütün çalışmalarımız içeride. Bunun böyle olduğunu gören ve birilerine yaranmak isteyen belediye bir cumartesi gecesi el ayak çekildikten sonra gece karanlığında gelip burayı mühürledi. Bizim şu an fiilen Rize'de seçim çalışmalarımızı engellemeye çalışmaktadırlar. Milliyetçi Hareket Partisi'ni ve ülkücü hareketi yıldıramazlar. Böyle bir şey yapmaya çalışmasınlar. Bunu Rizeli hemşehrilerimize ve tüm kamuoyununa duyuruyorum. En sert bir şekilde de bu olayı protesto ediyorum."

Açıklamanın ardından partililer mührü kırarak binaya girdi. Rize Belediyesi ise konuya ilişkin yazılı açıklama yapılacağını bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset