Rize Koray Aydın'a destek verdi!

 Genel başkanlık sonrası çalışmalarını sürdüreceği Türk Akademisi Siyasi Sosyal Stratejik Araştırmalar Vakfı’ndaki makamı için sipariş edilen klasik mobilyalar teslim alındı. Devlet Bahçeli’nin vakfı hareketlendiMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin bir gr

Rize Koray Aydın'a destek verdi!

 

Genel başkanlık sonrası çalışmalarını sürdüreceği Türk Akademisi Siyasi Sosyal Stratejik Araştırmalar Vakfı’ndaki makamı için sipariş edilen klasik mobilyalar teslim alındı.
 
Devlet Bahçeli’nin vakfı hareketlendi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin bir grup hukukçu ve akademisyenle kurduğu vakıfta tefriş faaliyetleri hızlandı. 12 Mayıs 2012’de kurulan Türk Akademisi Siyasi Sosyal Stratejik Araştırmalar Vakfı (TASAV) Nasuh Akar Mahallesi 1.Cadde No:43/4 Balgat adresinde bir binanın üst katını tuttu. Kurulduğundan bu yana bir faaliyette bulunmayan vakıfta son günlerde dekorasyon işlerine hız verildiği gözlendi. Hareketliliğin, vakıfta Devlet Bahçeli’ye tahsis edilen odanın tefrişinden kaynaklandığı öğrenildi. Vakıfta Bahçeli için makam odası olarak ayrılan oda için özel sipariş verilen mobilyalar teslim alındı. Mobilyaların Devlet Bahçeli’nin zevkine ve tercihine uygun olarak klasik tarzda olduğu öğrenildi.  Devlet  Bahçeli’nin 4 Kasım’daki 10. MHP Olağan Büyük Kongre’sinde genel başkanlığı kaybettiği takdirde kurduğu bu vakıfta faaliyetlerini sürdürmeyi planladığı daha önce basına yansımıştı.
 
Zeki Mayi: Değişim zaruret oldu
Milliyetçi Hareket Partisinin 4 Kasım’da gerçekleşecek 10’uncu Olağan Kongresine sayılı günler kala ülkücü camia hareketlenmeye başladı. MHP Genel Başkan Adayı ve Trabzon Milletvekili Koray Aydın ile başlayan değişim hareketi İl Başkanlarının da desteğiyle tüm Türkiye’ye yayıldı. MHP Rize İl Başkanı Zeki Mayi de tercihinin değişimden yana olacağını belirterek, desteğini MHP Genel Başkan Adayı Trabzon Milletvekili Koray Aydın’dan yana koydu. MHP Rize İl Başkanı Zeki Mayi,  “Koray Aydın’ın önderliğindeki değişimi ülkücü hareket zaruret olarak görüyor” dedi. 
Koray Aydın’ın Anadolu gezilerinin birçoğuna eşlik eden MHP Rize İl Başkanı Zeki Mayi, “Önceleri bunun sadece taban hareketi olduğunu düşünüyorduk. Ancak bu gezilerde gördük ki hem Türk seçmeninin hem teşkilata kırgın, üzgün bir şekilde itelenmiş, bir araya gelmeyen yüzlerce insanın bir araya geldiğini gördük” dedi. Değişim arzusunun dalga dalga her kesimi ektisi altına aldığını vurgulayan Mayi, Türk halkının bu değişimi zaruret olarak gördüğünü belirtti. Mayi sözlerine şöyle devam etti: “MHP’nin özellikle son 5 seçimde ortaya koyduğu performansı da dikkate alırsak hem seçmenimiz yani Türk milleti hem MHP’liler bu değişimi zaruret olarak görüyor. Dolayısıyla biz de kendi ekibimizle birlikte Rize İl Teşkilatı olarak tercihimizi değişimden yana olduğunu ortaya koyduk.” 
 
Aydın, başaracak
MHP’deki değişim sürecinde Koray Aydın’ın safında yer almasının gerekçelerini anlatan Mayi, partinin hemen her alanında görev yapan Aydın’ın halkı kucaklayan bir anlayışa sahip olduğunu vurguladı. Mayi, “Koray Aydın’ı yaklaşık 30 senedir tanırım. Sayın Aydın bu konuda kendisini yetiştirmiş bir isim. MHP’yi iyi bilen ve bütün kadrolarından geçmiş biri. Ayrıca insanımızı kucaklayabilecek ve iktidara taşıyabilecek, sorunları çözebilecek bir anlayışa sahip olduğunu düşünüyorum.  Bu anlamda Koray Aydın’a ben sağın Dedekorkut’u diyorum. Bu işi başaracağına inanıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset