Revi: Şehrin kimliğinden habersiz

AK Parti Trabzon İl Başkanı Revi’den yılın ilk cevabı Trabzon için büyük köy benzetmesi yapan MHP Trabzon İl Başkanı Demeli’ye oldu. Revi, “Sayın Demeli, gerçekleri görmüyor, gündemi takip etmiyor ve yapılan hizmetleri küçümseyerek ucuz siyaset yapıyor” d

Revi: Şehrin kimliğinden habersiz

AK Parti Trabzon İl Başkanı Revi’den yılın ilk cevabı Trabzon için büyük köy benzetmesi yapan MHP Trabzon İl Başkanı Demeli’ye oldu. Revi, “Sayın Demeli, gerçekleri görmüyor, gündemi takip etmiyor ve yapılan hizmetleri küçümseyerek ucuz siyaset yapıyor” dedi.

ŞEHRİN KİMLİĞİNDEN HABERSİZ

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’den 2015 yılının ilk cevabı MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli’ye oldu. Demeli’nin “Trabzon’un büyük köy” haline geldiğini ifade eden açıklamalarına sert tepki gösteren Revi, “Trabzon’un Büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla birlikte de daha büyük yatırımlar şehrimize gelecektir. Demeli’nin Trabzon’u büyük köye benzeten şehrin kimliğinden habersiz açıklamasını esefle kınıyorum ve gözlerini açıp yapılanları görmeye davet ediyorum. Demeli gerçekleri görmüyor, gündemi takip etmiyor ve yapılan hizmetleri küçümseyerek ucuz siyaset yapıyor” dedi.

REVİ’DEN HATIRLATMA

Açıklamasının devamında yatırımları anlatmaya devam eden Revi, “Zağnos Kentsel Dönüşüm projesinin ilk 3 etabı tamamlandı ve 4.etabı, Ayasofya Kentsel dönüşümü, Çömlekçi ve Tabakhane Kentsel Dönüşümü de hız kesmeden yürüyor. Meydan Parkı yeniden düzenlendi ve 2. etabında çalışmalar devam ediyor. Trabzon'a bir Trabzon daha katacak olan 23,7 km uzunluğundaki Kanuni Bulvarı'nda çalışmalar olanca hızıyla devam ediyor ve gövdesi ortaya çıktı. Trabzonspor’umuzun 2015-16 sezonunda maçlarını oynayacağı stadın yer aldığı Akyazı Spor Kompleksinde çalışmalar devam ediyor” ifadeleri kullandı.

ULAŞIMDA YAPILANLAR ORTADA

Yapılanları ve yapılmaya devam eden hizmetleri tek tek hatırlatan Revi şu sözlerle açıklamasına devam etti: “Erdoğdu yolunun yapımı devam ediyor. Ayasofya kavşağı ve Reşadiye kavşakları hizmete açıldı. Uğurlu-Karşıyaka Yolu’nun yapımı devam ediyor. Sadece 2014 yılında şehir genelinde köy yollarına Büyükşehir Belediyemiz 9 Milyon TL’lik betonlama çalışması gerçekleştirdi. Narlıbahçe Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında bina tespitleri yapıldı. Ortahisar Bölgesinin tarihi hüviyetini kazanması için yürütülen proje Bakanlar Kurulunun onayından geçti. Katlı otoparklar için kamulaştırmaların büyük oranı tamamlandı.”

MAKAMINDAN ÇIKIP BİR BAKSIN TRABZON’A

Demeli’nin makamından çıkıp Trabzon’u gezmesi öneren Revi, “Trabzon Kent Konağının inşaatı tamamlandı. Atatürk Köşk’ü restore edildi. Kent Müzesinde çalışmalar devam ediyor. Öte yandan doğalgaz çalışmalarımız devam ediyor. Eskiyen su terfi hatlarımız yenilendi, yeni muhtarlık binaları hizmete girdi. Engelsiz Yaşam Parkı ve Oyuncakistan vatandaşlarımızın hizmetinde. Botanik Parkının inşaatına Ocak ayı içerisinde başlanacak ve Spor Parkı Karadeniz Bölgesinde bir ilk olacak. Trabzon’a yatırımlar durdu diyen Demeli bu saydıklarımı görmüyorsa makamından dışarıya çıkıp Trabzon’u bir dolaşsın” şeklinde konuştu.

SADECE TRABZON’DA DEĞİL TÜRKİYE’NİN HER YERİNDE

Revi, Atasu Barajının ardından Karakaya Barajı için de çalışmalara başlandığını ifade ederek “EYOF Hatıra Parkı şehre kazandırıldı, Beşirli ile Kemerkaya Mahalleri arasında 5.6 Km’lik yürüyüş yolu vatandaşımızın hizmetine sunuldu. Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi tamamlandı ve hizmete açıldı. Hayvan Bakımevinin inşaatı devam ediyor. Esnafımıza kurslar ve yabancı dil eğitimi veriliyor. Üniversite öğrencilerimize kurslar veriliyor. Şimdi bunları görmeyen Demeli’nin çıkıp Trabzon’a yatırımlar durdu demesi abesle iştigal etmektir. AK Parti iktidarı sadece Trabzon’da değil Türkiye’nin her yerinde laf değil icraat üretmektedir” dedi.

O İŞLERİ LAYIKIYLA YAPANLAR VAR

Demeli’nin sağlık alanındaki tespitlerini de da afaki bulduğunu belirten Revi, “Sayın Demeli Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıklarını niye taşıdınız diyor? Bütün branşların bir arada olmasının daha faydalı olacağı sağlık alanında uzmanlar tarafından öngörülmüştür. Ayrıca Doğum Hastanesinin yeri SGK ile takas edilmiş ve yeni bir hastanenin zemini hazırlanmıştır. Trabzon’un menfaati adına hareket edilmiştir. Sayın Demeli, İl Başkanlığını bırakıp devletin vatandaşa sağlık hizmeti sağladığı ticari olmayan bir kuruluşun muhasebesini mi tutmaya başladı? Bıraksın o işi layıkıyla yapanlar var” ifadelerini kullandı.

BU YAKIŞTIRMA İÇİN ÖZÜR DİLEMELİ

Demeli’nin Kaşüstü Eğitim Hastanesi ile ilgili ‘Dağ başında ucube’ benzetmesine de sert çıkan Revi “Bu hoş olmayan benzetme sağlık çalışanlarımız ve vatandaşlarımıza yapılmış bir saygısızlıktır. Bununla alakalı olarak Demeli’nin hem sağlık çalışanlarına hem kuruma-kurum yetkililerine hem de vatandaşlarımıza bir özür borcu vardır” dedi.

MHP’nin ve diğer partilerin fikir ve proje üreteceklerine AK Parti’ye sırf muhalif olsun diye muhalefet etmelerine Trabzonluların en güzel cevabı sandıkta verdiğini ifade eden Revi, muhalefete gerçekler üzerinden siyaset yapmaları için çağrıda bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset