Pekşen’den Soylu’yu şok edecek hatırlatmalar

Cumhuriyet Halk Partisi CHP Trabzon Milletvekili 1. Sıra adayı Av.Haluk Pekşen,  AK Parti Trabzon Milletvekili 1.sıra adayı Süleyman Soylu’nun Fenerbahçe Spor Kulübü kongre üyesi olduğunun altını çizerek “Daha dün Demokrat Parti Genel Başkanıyken AK Parti

Pekşen’den Soylu’yu şok edecek hatırlatmalar

Cumhuriyet Halk Partisi CHP Trabzon Milletvekili 1. Sıra adayı Av.Haluk Pekşen,  AK Parti Trabzon Milletvekili 1.sıra adayı Süleyman Soylu’nun Fenerbahçe Spor Kulübü kongre üyesi olduğunun altını çizerek “Daha dün Demokrat Parti Genel Başkanıyken AK Partinin yaptığı yolsuzluklara tepki veriyor bunlar hırsızlık yaptı çaldı. Bunların hesabını sormazsam ‘Namerdim’ diyordun. Şimdi bende diyorum ki Süleyman Soylu sen delikanlı adamsın, sözünün eri adamsın ve sen bu sözü tutarsın. Bende sana destek olacağım. Bunların hesabını sormazsan ‘Namertsin’” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon il ve ilçe teşkilatlarının büyük bir sevgiyle kucaklayarak aday listesinde 1. Sıraya oturttukları Av. Haluk Pekşen, yoğun seçim çalışmalarına teşkilatlara yaptığı teşekkür ziyaretleriyle start verdi.

Dün (bugün) son ziyaretini Düzköy Çayırbağı’na gerçekleştiren CHP Milletvekili 1sıra adayı Av. Haluk Pekşen, vatandaşın yoğun ilgi ve desteğiyle karşılandı.  Halkın talebi üzerine İlçe meydanında toplanan Düzköy halkına balkon konuşması yapan CHP Trabzon Milletvekili 1. Sıra adayı Av. Haluk Pekşen, siyasi tarihin en büyük haksızlığa uğramış beldelerinden birinin Düzköy olduğunu vurgulayarak, “Siz siyasi tarihin en büyük haksızlığa uğramış b eldesiniz. AKP İktidarı size hizmet sözü vererek geldi. Peki ne yaptı? Nerede Belediye? Nerede PTT? Nerede Ziraat Bankası? Nerede Sağlık Ocağı? Hepsi GİTTİ.  Size hizmet sözü verdi ne getirdi hiçbir şey! Bırak hizmet getirmeyi elinizde ne var ne yok onu da aldı. Ne getirdi peki Yolsuzluk, Yoksulluk ve Yasaklar… Şimdi ellerinde tutar hiçbir dalları kalmadı. Size yalan söylediler ve siz artık o yalanları biliyorsunuz. Şimdi sizi tehdit ediyorlar, ‘ Yaşlılık yoksulluk çocuk yardımı yapıyoruz biz gidersek o yardımlar da gider’ diyorlar. Siz buna inanıyormuşuz? Yardımları babalarının paralarıyla vermiyorlar.  Mecliste tüm partilerin oy kullanarak çıkardığı kanunlar gereğince gelen iktidar kim olursa olsun o paraları size çatır çatır ödemeye devam edecek.  Demek ki ne yapıyorlar gözümüzün için baka baka yalan söylemeye devam ediyorlar” şeklinde konuştu.

SOYLU’YA MEYDAN OKUDU: “FENERLİ VEKİL”

Konuşmasında AK Parti Trabzon Milletvekili 1. Sıra adayı Süleyman Soylu’yu topa tutan CHP Trabzon Milletvekili 1. Sıra adayı Av. Haluk Pekşen, “Ak Partililere sesleniyorum Ak Parti aday sıralamasına bir bakın. 1. Sıra adayı Süleyman Soylu.  Süleyman Soylu ile ilgili iki önemli konu var.  Birincisi Süleyman Soylu Fenerbahçe Spor Kulübü kongre üyesi. Fenerbahçe kongre üyesi gelip Trabzon’da AKP’lilerden oy isteyecek.  Peki AKP’li ona ne diyecek hep beraber göreceğiz” dedi.

HESABI SORMAZSAN NAMERTSİN

AKP Trabzon milletvekili 1. Sıra adayı Süleyman Soylu’nun Demokrat Parti Genel Başkanlığı döneminde ‘AKP’liler yolsuzluk yaptı, hırsızlık yaptı çaldı bunların hesabını sormazsam namerdim’ sözlerini hatırlatan Pekşen, “Şimdi bende diyorum ki Süleyman Soylu sen delikanlı bir adamsın, sözünün eri adamsın, sen bu sözü tutarsın ve bende sana destek olacağım. Bunların hesabını sormazsan söylediğin gibi namertsin” diyerek meydan okudu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler