Patron halkımızdır

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Mazhar Yıldırımhan esnaf ve vatandaş ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Trabzon’da sokakları gezen Yıldırımhan esnaf ve halkla sohbet edip onların beklenti ve sorunlarını dinliyor.Milletimiz dışında Türkiye’d

Patron halkımızdır

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Mazhar Yıldırımhan esnaf ve vatandaş ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Trabzon’da sokakları gezen Yıldırımhan esnaf ve halkla sohbet edip onların beklenti ve sorunlarını dinliyor.

Milletimiz dışında Türkiye’de söz sahibi olmak isteyen güç odaklarının olduğunu belirten Yıldırımhan, halkın yıllarca vesayetin ve vesayet odaklarının baskılarına ve zulümlerine maruz kaldığını kaydederek, “Milletimiz yıllarca maalesef vesayetin ve vesayetçilerin baskılarına ve zulümlerine maruz kalmış, temel insan hak ve özgürlüklerinden mahrum bırakılmıştır. Bununla da yetinilmemiş ekonomik olarak kaynakları iç ve dış baronlar tarafından acımazsızca sömürülmüştür. Yüksek enflasyon ve yüksek faizle adeta milletimizin ilikleri kurutulmuştur.” dedi.

SÖMÜRÜ VE BASKI DÜZENİ SONA ERDİ

img_3751.jpgAK Parti iktidarlarıyla halkı sömüren bu acımasız düzene dur denildiğine vurgu yapan Yıldırımhan, böylece millete her alanda rahat nefes aldırıldığını ifade ederek, “Merkezine insanı koyan insan hak ve özgürlüklerini esas alan bir siyaset anlayışıyla demokrasi gerçek rayına oturtulmuştur. Ülkemizin her alanda ihtiyaç duyduğu hizmetler büyük cesaret ve kararlılıkla sürdürülmüştür ve dev projeler ortaya konulmuştur. Ancak ülkemizin gerçek manada kalkınmasını istemeyen iç ve dış baronlar, yüksek faiz politikasıyla sömürü çarklarını döndürmek istemektedir. Sayın Cumhurbaşkanımızın bu konudaki itirazları doğrudur ve desteklenmelidir. AK Parti’nin patronu halktır. İstikametimizi milletimizin tarihi ve kültürel inanç değerleri belirler. Milletimizin dışında Türkiye’de söz sahibi olmak isteyen güç odakları, AK Parti kadroları var oldukça hedeflerine ulaşamayacaklardır. Bunun için 2015 seçimlerinde milletimizin yeni anayasa ve başkanlık konusunda kararlı duruş sergileyeceğine inanıyoruz.” şeklinde konuştu.

img_3754.jpgTRABZON BÜYÜMESİNİ SÜRDÜRECEK

Türkiye’nin büyümesine ve gelişmesine uygun bir şekilde Trabzon’un da büyüyüp gelişeceğini kaydeden Yıldırımhan Trabzon için hiçbir çabası olmamış, taş üstüne taş koymamış olanların, Trabzon’a hiçbir şey veremeyeceğini halkın çok iyi bildiğine vurgu yaparak şöyle konuştu: “Altyapı, ulaşım, eğitim, sağlık, turizm, tarih ve kültür alanlarında merkezi hükümetimizle belediyelerimizin imkanlarını daha fazla entegre edeceğiz. Belediyelerimizin büyük şehirle birlikte koordineli olarak ürettikleri projelerin takipçisi olacağız. Trabzon’u bir bütün halinde ele alarak, şehrimizi büyütmenin gayretinde olacağız. Bu konuda ortaya konacak otak akıl ve ekip anlayışı en önemli itici gücümüz olacaktır. Trabzon’un, bu düşünceyi arzuladığını birlik ve bütünlük içinde bir hizmet anlayışı istediğini biliyoruz. Trabzon, sloganlarla değil, yapılmış yapılacak hizmetlerle çabalarla büyüyebilir. Trabzon için hiçbir çabası olmamış, taş üstüne taş koymamış olanların, Trabzon’a hiçbir şey veremeyeceğini halkımız bilmektedir. İşleri AK Parti’ye ve hizmet üretenlere muhalefet olanların sesi, ağustos böceğinin sesinden başka bir anlam ifade etmez.”

KAOS ÇIKARMAK İSTEYENLER VAR

Paralel Yapı ve Barolar Birliği’nin işbirliği yaparak İç Güvenlik Paketi’ne karşı çıkmasının arkasında Türkiye’yi kaosa ve karışıklığa sürüklemek isteyen odaklarının olduğuna dikkati çeken Yıldırımhan, “Türkiye’de özgürlüklerin önü AK Parti iktidarları sayesinde alabildiğine açılmaktadır. Açılan bu özgürlük alanlarını suçluların, yakıp yıkanların, molotof kokteyli atanların ve milletimizin huzurunu bozanların, doldurmasına da asla müsaade edilmemelidir. Bu konuda ‘İç Güvenlik Paketi’nin çıkmasını önemsiyoruz. Barolar Birliği, paralel yapı ve aşırı uçlarla entegre bir şekilde güvenlik paketine karşı çıkmalarını iyi niyetli olarak görmüyoruz. Kaostan, karışıklıktan ve sokakların terörize edilmesinden beslenmek isteyenler, asla bu ülkenin ve milletin dostları değildir.” diyerek açıklamasını bitirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler