"Özverili çalışmalarea destek vereceğiz"

AK Parti’den Trabzon Milletvekili Aday Adayı olan Necmi Mazlum Amatör Spor kulüpleri Federasyonu Trabzon Şubesi Başkanı Cahit Erdem’i ziyaret etti.Cahit Erdem ile keyifli bir sohbet gerçekleştiren Mazlum, özellikle, Bonzai türü kötü akışkanlarla savaşta b

"Özverili çalışmalarea destek vereceğiz"

AK Parti’den Trabzon Milletvekili Aday Adayı olan Necmi Mazlum Amatör Spor kulüpleri Federasyonu Trabzon Şubesi Başkanı Cahit Erdem’i ziyaret etti.

Cahit Erdem ile keyifli bir sohbet gerçekleştiren Mazlum, özellikle, Bonzai türü kötü akışkanlarla savaşta beraber mücadele yöntemlerini,  semt sahalarının korunması konusunda konuştuklarını belirtti.

Ayrıca başkandan 8 farklı grupta verdikleri Sporda iletişim ve Beden Dili, Öfke Kontrolü, Motivasyon ve Beden Dili gibi konuları da içeren eğitimler hakkında bilgi alan Mazlum, “Bu özverili çalışmalara, görev konumumuz ne olursa olsun destek verdiğimizi bundan sonrada destek vermeye devam edeceğimizi belirtmek isterim” dedi.

1-241.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset