Ortahisarda Aydın bir adım önde

  Trabzon için büyük önem taşıyan Ortahisar’da  8 aday adayı ismin açıklanmasını heyecanla  beklerken Trabzon Belediye başkan yardımcısı Ergin Aydın’ın diğer adaylara oranla bir adım önde olduğu belirtildi. Edinilen bilgiye göre mevcut belediyenin Trabzon

Ortahisarda Aydın bir adım önde

 

 

Trabzon için büyük önem taşıyan Ortahisar’da  8 aday adayı ismin açıklanmasını heyecanla  beklerken Trabzon Belediye başkan yardımcısı Ergin Aydın’ın diğer adaylara oranla bir adım önde olduğu belirtildi.

 Edinilen bilgiye göre mevcut belediyenin Trabzon’un kentsel dönüşüm ve yeniden yapılanması ile ilgili çalışmaların devam etmesinin kaçınılmaz olduğundan yola çıkarak konuya vakıf olan bir ismin aday olarak gösterileceği, bu isminde Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın ajandasında olduğu öğrenildi.

Çevre ve Şehircilik bakanı Erdoğan Bayraktar’ın da büyük önem verdiği Ortahisar Belediye başkanlığı konusunda Ergin Aydın isminde karar kıldığı, öğrenilirken  Belediye başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun Büyükşehir Belediye başkanı seçilmesi ile Ergin Aydın ile sağlıklı bir koordinasyon kurma şansının yüksek olacağı düşüncesi ile bakan Bayraktar’a Aydın ismini önerdiği de ifade edildi.

 Ortahisar’ın yeni belediye olacak olması nedeniyle merkezden bir ismin aranmasının sonucunda hem merkezden bir isim, hem de belediyecilik konusunda tecrübeli olması nedeniyle Ergin Aydın’ı bir adım öne çıkarttı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset