Ortahisar için iki aday

2014 Mart ayında yapılacak seçimler için aday adayları başvurularını yapmayı sürdürüyor.Trabzon'un Büyükşehir statüsüne geçmesi ile merkezde kurulacak Ortahisar Belediyesi için seçim yarışı çok çekişmeli geçecek. Ortahisar Belediyesinin kazanılmasının büy

Ortahisar için iki aday

2014 Mart ayında yapılacak seçimler için aday adayları başvurularını yapmayı sürdürüyor.

Trabzon'un Büyükşehir statüsüne geçmesi ile merkezde kurulacak Ortahisar Belediyesi için seçim yarışı çok çekişmeli geçecek. Ortahisar Belediyesinin kazanılmasının büyük önem arz ettiği bu seçimlerde partiler birbirleri ile kıyasıya bir rekabet içine girdiler.

Partiler Trabzon'da önemli yerlerde olan ve Trabzonlular tarafından sevilen kişileri bu yarış için hazırlıyor. CHP ve MHP'de Ortahisar Belediye Başkan adaylığı için iki isim ön plana çıkıyor.

CHP'nin Ortahisar Belediye Başkan adaylığı için düşündüğü ismin Karadeniz Teknik üniversitesi (KTÜ) Öğretim görevlisi Prof. Dr. Burah Çuvadaroğlu olduğu gelen bilgiler arasında.

MHP'de Ortahisar Belediye Başkanlığı için konuşulan ismin ise Trabzon Lisesi eski müdürü Ömer Eyüpoğlu olduğu iddia ediliyor.

CHP ve MHP'de bu isimlerin seçimlere girmesi halinde nasıl bir sonuç alacakları merak ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler