Örs 'Türkiye bir ilke imza attı ama..."

HABER61.NET-HABER SERVİSİ- 30 Yerel seçimlerde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığına talip olan Hüseyin Örs’te sandık başına gidip vatandaşlık görevini yerine getirenlerden. Cumhurbaşkanlığı Seçim süresinde partisi MHP ile kol kola çalışıp çatı adayı C

Örs 'Türkiye bir ilke imza attı ama..."

HABER61.NET-HABER SERVİSİ- 30 Yerel seçimlerde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığına talip olan Hüseyin Örs’te sandık başına gidip vatandaşlık görevini yerine getirenlerden. Cumhurbaşkanlığı Seçim süresinde partisi MHP ile kol kola çalışıp çatı adayı Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için oy isteyen Örs, haber61.net haber servisine önemli açıklamalar yaptı.

Sabah 8.00 dan itibaren oy kullanmak için harekete geçen bazı vatandaşlar pusulalarının fotoğraflarını çekip  sosyal ağda paylaşması olay oldu. Yasal olmayan bu davranışa karşı çıkanlarda var destekleyenlerde. Konuya ilişkin Trabzon’un Beşirli İMKB Okulu’nda 2254 nolu sandıkta sandık ta oyunu kullanan Hüseyin Örs’ün fikirlerini sorduk.

"KATILIM PEK YOK"

‘Seçilen taraf ne olursa olsun Türk milletine, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetine hatta dünyaya hayırlı olsun” ifadeleri ile konuşmasına başlayan Örs, açıklamasında şunları söyledi;

“Oyumu Beşirlide kullandım. Her şey yolunda görünüyordu. Sandık başında her partiden arkadaş vardı. Tek tek hepsiyle konuştuk tokalaştım. Gözlemlediğim kadarıyla yasa dışı bir şey görünmüyordu. Özellikle telefon, fotoğraf makinesi gibi araçları kontrol etmiyorlardı belki ama fotoğraf çekenede rastlamadım. Her şey yolunda görünüyor. Şub dikkatimi çekti Türkiye ilk defa halkına Cumhurbaşkanını seçtirerek bir ilke imza attı ama katılım pek yok gibiydi. ”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset