Örs: Halkın desteği sandığa yansıyacaktır

MHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Örs, "Biz halkımızdan gerekli desteği görüyoruz ve Allah'ın izniyle 30 Mart günü de bu destek sandığa yansıyacaktır" dedi.Hüseyin Örs, MHP İl Başkanı Muammer Demeli ile Hayrat ilçesine giderek, partisin

Örs: Halkın desteği sandığa yansıyacaktır

MHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Örs, "Biz halkımızdan gerekli desteği görüyoruz ve Allah'ın izniyle 30 Mart günü de bu destek sandığa yansıyacaktır" dedi.

Hüseyin Örs, MHP İl Başkanı Muammer Demeli ile Hayrat ilçesine giderek, partisinin Hayrat Belediye Başkan adayı Yaşar Öztürk'ün tanıtım toplantısına katıldı. Partililerin de katıldığı toplantıda konuşan Örs, Karadeniz Teknik Üniversitesinde öğretim görevlisi olarak çalışırken istifa ederek MHP'den Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olduğunu ifade ederek,  tüm Trabzon halkına olduğu gibi Hayrat halkına da 31 Mart sabahı hizmeti ve sevgilerini vereceklerini söyledi.

Örs, seçim çalışmalarına 1 Aralık 2013'ten beri devam ettiğini belirterek, "Şu ana kadar Hayrat ile 15 ilçeyi ziyaret ettim. Bize dur durak yok. İlçe gezilerinin birinci turunu tamamladık. Şimdi ilçe ziyaretlerinde ikinci tura başladık. Millete gittikçe her şey daha güzel oluyor. Samimiyeti, özveriyi, sevgiyi halk görüyor. Biz halkımızdan gerekli desteği görüyoruz ve Allah'ın izniyle 30 Mart günü de bu destek sandığa yansıyacaktır. İnanmış yüreklere zeval gelmez. Bunun bilincinde olarak, isteyerek bu yola girdik" dedi.

Halka güvendiklerini belirten Örs, "Halkın teveccühüne güvenimiz tamdır. Biz şuan için her ne kadar seçim çalışması içinde olsak da ilçelere, halka ve meydanlara uzak değiliz. Her daim halkın içinde olduk. Bundan sonra da hep halkın içinde ve halkın yanında olacağız" diye konuştu.

Örs, konuşmasının ardından Hayratlılar ile sohbet etti.

Of ilçesine de geçen Örs, burada bir süre önce annesi ölen MHP Of İlçe Başkan Yardımcısı Mümin Çakıroğlu’na taziye ziyaretinde bulundu. Örs, ardından partisinin Of İlçe Seçim Bürosunu açtı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset