Örs bağımsız aday olacak mı?

Son günlerde bağımsız aday olması yönünde yoğun baskı yapılan  MHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Örs "Böyle bir durum söz konusu değil" dedi.Kendisine oy vermek için İl seçim kuruluna müracaatta bulunan öğrencilerini Trabzon Hükümet Kon

Örs bağımsız aday olacak mı?

Son günlerde bağımsız aday olması yönünde yoğun baskı yapılan  MHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Örs "Böyle bir durum söz konusu değil" dedi.

Kendisine oy vermek için İl seçim kuruluna müracaatta bulunan öğrencilerini Trabzon Hükümet Konağına giderek ziyaret eden Hüseyin Örs, burada Haber61.net muhabirinin sorularını yanıtladı. Seçimlere  bağımsız aday olarak girmeniz konusunda baskı var buna ne diyorsunuz şeklindeki soruya Başkan adayı Örs "Bu söz konusu bile olamaz. Ben seçimleri MHP adayı olarak kazanacağım" dedi.

Ben MHP'den  Trabzon Büyülkşehir Belediye Başkan adayıyım diyen Hüseyin Örs "Seçimlere bağımsız aday olarak girmem sözkonusu bile olamaz. Ben MHP adayıyım yola böyle çıktım. Böyle de devam edeceğim. MHP olarak seçimleri alacağız. Ben MHP'nin adayı olarak Trabzon Büyükşehir Belediye başkanı olacağım" dedi.

MHP genel başkanı Devlet Bahçeli'ye şike konusunda verdiği sert cevapla Trabzonspor taraftarının gönlünde taht kuran ve taraftarların bağımsız aday olmasını istedikleri KTÜ öğretim görevlisi MHP Trabzon Büyükşehir Belediye başkan adayı Hüseyin Örs "Bakın Trabzonspor siyaset üstü bir kurumdur. Bende Trabzonspor taraftarıyım.  Kimse de Trabzonspor'u siyasete bulaştırmasın. Diğer adaylara da sesleniyorum. Trabzonspor'u yaralamayın. Ben Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı olursam Trabzonspor'un da emrinde olurum. Ben Trabzonluyum, Trabzonsporluyum. 1 nisan da koltuğa oturursam Trabzonspor'unda emrinde olurum.

Ancak ben bu yola Milliyetçi Hareket Partisi ile çıktım. 1 Nisan 2014 günü Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığını aldığımızda bütün Trabzon'un olduğu gibi Trabzonspor'un da hizmetinde olacağız. Diğer siyasteçi arkadaşlara da tavsiyem Trabzonspor'u siyasete dahil etmesinler" dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset