Önemli olan AK Parti’nin mutlak zaferidir

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Mazhar Yıldırımhan AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları’yla bir araya geldi.Gençlik Kolları tarafından içtenlikle karşılanan Yıldırımhan, buradaki konuşmasında Türkiye’nin son on yılda ekonomide, sağlıkta ve yatırım

Önemli olan AK Parti’nin mutlak zaferidir

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Mazhar Yıldırımhan AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları’yla bir araya geldi.

Gençlik Kolları tarafından içtenlikle karşılanan Yıldırımhan, buradaki konuşmasında Türkiye’nin son on yılda ekonomide, sağlıkta ve yatırımlarda çok büyük seviyeler kazandığını belirterek, “İstiyoruz ki; Türkiye öyle güçlü bir devlet haline gelsin ki kimse İslam ve Türk coğrafyasında bir daha katliamlara ve zulümlere girişemesin. AK Parti’ye ve bu davaya gönül vermemizin temel nedeni budur.” dedi.

TÜRKİYE TEKRAR AYAĞA KALKIYOR

Türkiye’nin büyük bir dönemece girdiğini kaydeden Yıldırımhan bu seçimlerin sadece Trabzon ve Türkiye için değil, bütün İslam coğrafyası açısından da büyük bir önem arz ettiğini ifade ederek şöyle konuştu: “Geçtiğimiz seçimlerde Kosova’da, Filistin’de ve diğer İslam coğrafyasındaki sevinç gösterilerini birlikte izledik. Onlar bize büyük umutla bakıyor. Biz sadece Türkiye’nin değil bütün İslam dünyasının sorumluluğunu üzerinde taşıyan parti olarak onların o sevinç çığlıklarını asla yokluğa mahkum etmemeliyiz. Bu şuurla, bu anlayışla çalışacağız ve yolumuza devam edeceğiz. Biz milletvekili oluruz olmayız bunun bir önemi yok, önemli olan bu partinin kesin bir zafere ulaşmasıdır. Hem Türkiye’nin umutlarını hem de bize umut bağlayan bu mazlum halkların umutlarını çoğaltmamız lazım. Somali, Afrika, Kosova, Arakan ve Türki cumhuriyetler bizi bekliyor.

Yani Osmanlı düştüğü yerden tekrar ayağa kalkıyor. Biz İstanbul’dan düşürüldük şimdi bu coğrafyalardan tekrar ayağa kalkıyoruz. Bu meseleye millet, memleket, bayrak ve İslam davası olarak bakmayan arkadaşlarımızın kendilerini bir çek etmesini istiyorum. Çünkü AK Parti’nin her zaferinden sonra Kosova, Filistin, Arakan bizden daha çok seviniyor. İstiyoruz ki; Türkiye öyle güçlü bir devlet haline gelsin ki kimse İslam ve Türk coğrafyasında katliamlara girişemesin. AK Parti’ye ve bu davaya gönül vermemizin temel nedeni budur. İslam dünyasının bize farklı bir bakışı var. Biz bu bakışları yokluğa mahkum edemeyiz. Onları hayal kırıklığına uğratamayız. Biz bunun idrakindeyiz. Bu sorumlulukla yola çıktık.”

SİYASETİN KÖKLERİNDEN GELİYORUM

“Bizim AK Parti’ye aidiyetimiz seçimden seçime AK Parti’nin kapısını çalan bir aidiyet değildir.” diyen Yıldırımhan, “Bendeniz siyasetin köklerinden gelen bir kardeşinizim, hamurumuz teşkilatçılıkla, siyasetle yoğrulmuş. Teşkilatların sorunlarını çok yakından biliyorum. Sizlerin bizlerden beklentilerinin şuurundayız. Teşkilatlarımızın önünde, onlarla birlikte yürümenin arzusu içindeyiz. Bizim AK Parti’ye aidiyetimiz seçimden seçime AK Parti’nin kapısını çalan bir aidiyet değildir. Biz bu meseleye bir dava boyutuyla bakıyoruz. İnsanlarımızın sorunlarını çözmek onlara daha fazla yardımcı olmak için bu görevi üstenmek istiyoruz. Niye elimiz kolumuz bu sorunların çözümü için her tarafa uzansın diye.” şeklinde konuştu.

TÜM İLÇELERİMİZE HİZMET ELİMİZ UZANDI

Daha önceki kamu görevlerinde Trabzon’un bütün ilçelerine hizmet elinin uzandığını belirten  Yıldırımhan şu ifadeler yer verdi: “Daha önce on yıl belediye başkan yardımcılığı görevinde ve on yılda Vakıflar Bölge Müdürlüğü görevinde Trabzon’a çok güzel hizmetler yaptım. İmkanlarımız ölçüsünde Trabzon’un vakıf eseri bulunan bütün ilçelerine mutlaka hizmet ettik.  Biz bu yola yüreğimizle çıktık, Allah şahidimizdir.  Girdiğimiz yolun meşakkatli bir yol olduğunu, çileli bir yol olduğunu çok iyi biliyoruz. Üzerimize binecek olan yükün farkındayım, ama biz bu davaya yaban ellere bırakamayız.”

SAMİMİ OLANLARIN BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ VAR

Konuşmasının son bölümünde, “AK Parti’ye samimiyet duygularıyla iş yapmak için gelenlerin başımızın üstünde yeri vardır ama AK Parti evinin içerisine çadır kurup bu partiyi ele geçirmek isteyenlere eyvallah diyemeyiz.” ifadelerine yer veren Yıldırımhan, “Milletvekili olmak bir makama gelmek Allah’ın takdiridir ama her makamdan gitmek kaçınılmaz bir sondur. Onun için biz Cenabı Allah’ın takdirine teslim olduk ve sizin desteğiniz bize güç verecek. Bir şey nasip olmazsa Cenabı Allah bu yola yüzlerce sebep koyar, nasip olursa da dünya karşı çıksa o iş olur. Biz buna iman etmişiz. Bu nedenle birlikte ve beraber yürüyelim.  Değerli kardeşlerim biz yeni bir yola çıktık. Bu yolda teşkilatlarımızın bize sahip çıkmasını önemsiyoruz. Bu işin gövdesi omurgası teşkilatlardır. Siyaset; şahsiyet, onur ve omurga ister. Şahsi beklentilerimizin tamamen uzağında, şahsiyetli, omurgalı, iş yapan, iş takip eden teşkilatlarıyla birlikte yürüyen biri olmak istiyoruz.” diyerek konuşmasını bitirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset