Önceliğim kadınlar ve çocuklar

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’ni (TGC) ziyaret eden AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı avukat Işıl Demir Güner Başkan Turgut Özdemir ile görüştü.Kent sorunları ve çözümleriyle ilgili yapılan görüşme sonrasında Demir, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayı

Önceliğim kadınlar ve çocuklar

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’ni (TGC) ziyaret eden AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı avukat Işıl Demir Güner Başkan Turgut Özdemir ile görüştü.

Kent sorunları ve çözümleriyle ilgili yapılan görüşme sonrasında Demir, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla TGC’nin Kadın Komisyonu üyeleriyle bir araya geldi.

Kadın Komisyonu Başkanı Cansel Şahin ile görüşen AK Parti milletvekili aday adayı Işıl Demir Güner şehirde kadın ve çocuklar üzerine yapmak istediği birçok projenin olduğunu belirtti.

Kadının kentte sosyal yaşama ayak uyduramadığını belirten Güner, “Trabzon’da yaşayan kadınlarımız sosyal hayatın içerisinde olmakta bir sürü güçlükler çekiyor. Küçük görünse de birçok sorunla boğuşuyorlar. Bende 2 çocuk annesiyim, bu sıkıntıları en iyi ben anlarım. En küçük örnek tuvaleti gelen bir çocuğun annesinin şehir merkezinde verdiği mücadeleyi biliyorum. Bir konsere, sergiye, dinletiye veya konferansa gitmek isteyen bir annenin çocuğunu bırakacak yer bulamamsının sıkıntısını biliyorum.  Örnekleri çoğalta biliriz. Bu sorunları çözmek için adayım. Benim önceliğim kadınlar ve çocuklar” diye konuştu.

1-245.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset