"Önce Allah sonra RTE..."

İstifası yılan hikâyesine dönen eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, günler sonra ilk kez Twitter’dan mesaj paylaştı.Yolsuzluk ve rüşvet iddiaları üzerine başlatılan 17 Aralık operasyonunun ardından hem bakanlıktan hem de milletvekilliğinden

"Önce Allah sonra RTE..."

İstifası yılan hikâyesine dönen eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, günler sonra ilk kez Twitter’dan mesaj paylaştı.

Yolsuzluk ve rüşvet iddiaları üzerine başlatılan 17 Aralık operasyonunun ardından hem bakanlıktan hem de milletvekilliğinden istifa ettiğini açıklayan ve Başbakan Erdoğan'ı da açıkça istifaya davet eden Bayraktar bu söylemlerin aksine bir açıklama yaptı.

Bayraktar,  Twitter hesabından “Önce Allah’ın sonra da RTE’nin (Başbakan Recep Tayyip Erdoğan) sayesinde, Genel Müdür, Meclis üyesi, TOKİ Başkanı, milletvekili ve bakan olduğum gerçeği ortadadır” diye yazdı.

Bayraktar'ın bu açıklamaları Başbakan'a karşı takındığı tutumdan dolayı çektiği tepkiyi hafifletme çabası olarak yorumlandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset