"Ona her yer Trabzon"

Haber61 –  Haber Merkezi - Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Milletvekili Koray Aydın ile 10 Şubat’ta MHP’den milletvekili adayı olmak için istifa eden MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Örs Trabzon Dernekler Federasyonu’nun organize ettiği

"Ona her yer Trabzon"

Haber61 –  Haber Merkezi - Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Milletvekili Koray Aydın ile 10 Şubat’ta MHP’den milletvekili adayı olmak için istifa eden MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Örs Trabzon Dernekler Federasyonu’nun organize ettiği ve her yıl İstanbul’da düzenlenen “ Trabzon Günleri Kurtuluş Etkinlikleri”ne katıldı.

Samimi tavırlarıyla halkın sevgisini kazanan Hüseyin Örs’ün katıldığı etkinlikte gördüğü yoğun ilgi gözlerden kaçmadı. Örs burada yaptığı açıklamada :” Trabzonlu hemşerilerimizle burada buluşma,tanışma ve hasbıhal etme imkanını bizlere sunan Trabzon Dernekler Federasyonu’na sonsuz teşekkürler.  Bu tip organizasyonlar birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek adına son derece önemli. Bu tip etkinliklere her sene elimizden geldiğince katılmaya çalışıyoruz. Çünkü biz milletimizle beraber varız.Hemşerilerimizle olmalı, onlara dokunmalı, onları dinlemeliyiz. Bizden istedikleri samimiyet.Trabzon ve Trabzonlu neredeyse biz orada varız, olmaya devam edeceğiz.

Burada tanıdık, tanımadık binlerce Trabzonlu var. Görünen o ki benim ikinci seçim bölgem İstanbul. Bize İstanbul’da Trabzon.”dedi.

Dr. Hüseyin Örs Trabzon Kurtuluş Etkinlilerinden sonra  Kocaeli ve İstanbul’da bir dizi programa katıldıktan sonra Trabzon’da  seçim çalışmalarına devam edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset