"Ölümlere son verelim"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu grup toplantısında konuşuyor;CHP öneri getirmez diyorlar. Hükümetin yapması gerekeni biz yaptık. Sendikaları topladık, mühendisleri çağırdık, doktorları çağırdık, oturduk, tartıştık. Talimat verdim .10 maddeyi kanun te

"Ölümlere son verelim"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu grup toplantısında konuşuyor;

CHP öneri getirmez diyorlar. Hükümetin yapması gerekeni biz yaptık. Sendikaları topladık, mühendisleri çağırdık, doktorları çağırdık, oturduk, tartıştık. Talimat verdim .10 maddeyi kanun teklifi haline getirip, TBMM’ye vereceğiz. CHP olarak görevimizi eksiksiz yaptık. Sayın Davutoğlu’na çağrı yapıyorum senin görevini ben yapmak zorunda kaldım yer altındaki işçilerimiz için gerekirse ortak komisyon kuralım.Yer altındaki ölümlere son verelim. Tabi Davutoğlu önce ailesine danışacak.

6 BİN ZEYTİN AĞACININ KESİLMESİ

Bakanlar Kurulu, Yırca sakinlerinin topraklarını acele kamulaştırma kararı aldı. Yırca köylülerini gözden çıkardılar. Bir taraftan gideceksin zeytinleri keseceksin bir taraftan Tarım Bakanlığı olarak kamu sporunda 'Tarım arazilerini koruyalım' diyeceksin. Yasa yürürlükteyken 6 bin ağacı kesenler için soruşturma istiyorum.Bu ülkenin yürekli savcılarına sesleniyorum.

CUMHURBAŞKANLIĞI SARAYI

Sarayla itibar mı olur? Almanya Başbakanı apartman dairesinde oturuyor. Bin odalı saray. Bir odaya biri bir odaya biri oturursa bunlar 20 yıl sonra buluşurlar herhalde. Kul hakkı yemenin itibarı olur mu?

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset