Oktay Saral’ın bu defa işi çok zor

Haber61/Haber Servisi - Şike süreciyle ilgili söyledikleri ile de Trabzonsporlular tarafından hedef tahtasına koyulan Oktay Saral kırmızı çizgide…BU SEFER İŞİ ÇOK ZORİstanbul 2. Bölgeden gösterilen Oktay Saral’ın bu defa işi çok zor. CHP’den ağırlık kazan

Oktay Saral’ın bu defa işi çok zor

Haber61/Haber Servisi - Şike süreciyle ilgili söyledikleri ile de Trabzonsporlular tarafından hedef tahtasına koyulan Oktay Saral kırmızı çizgide…

BU SEFER İŞİ ÇOK ZOR

İstanbul 2. Bölgeden gösterilen Oktay Saral’ın bu defa işi çok zor. CHP’den ağırlık kazandığı yerlerden olan bölgeden listeye girebilen Oktay Saral Trabzon’dan listeye girmek için uğraş vermişti. Of Belediye Başkanlığından milletvekili seçilen Saral ilk olarak İstanbul 1.Bölge 13.sıradan aday gösterilmiş ve başkente gitmişti.

TBMM’DEKİ KANLI KAVGADA YER ALMIŞTI

TBMM'de iç güvenlik paketi konusunda çıkan tokmaklı kavgada, muhalefet vekillerine göre AK Parti saflarında en önde yer aldığı iddia edilmiş partisinden de büyük eleştiri almıştı. Oktay Saral olaylarla ilgili, "17 Şubat gecesi TBMM Genel Kurulu'nda kapalı oturumda yaşananlardan dolayı özür dilemedim. Milletin Meclisinde kaos yaratan ideoloji amigolarının herhangi birinden özür dilemek, milli iradeye hakarettir" demişti.

Mecliste çıkan her kavgada adı geçen Saral’ın adı kulislerde ‘riskli’ durumda olduğu konuşuluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset