Of'ta sandık başında karı koca krizi

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’daki seçimlere ilk itiraz Of ilçesinden geldi.Edinilen bilgiye göre; İlçenin Gürpınar köyünde oy kullanan seçmenler mührün basıldığı perde gerisine karı koca giderek oy kullanmaları nedeni ile kısa süreli gerginlik yaşand

Of'ta sandık başında karı koca krizi

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’daki seçimlere ilk itiraz Of ilçesinden geldi.

Edinilen bilgiye göre; İlçenin Gürpınar köyünde oy kullanan seçmenler mührün basıldığı perde gerisine karı koca giderek oy kullanmaları nedeni ile kısa süreli gerginlik yaşandı.

CHP, Of İlçe Başkanı Fahri Kaptanoğlu, bu duruma itiraz ederek sandık başkanına bu durumu engellemesini istedi. Sandık başkanı duruma müdahale etmeyince Kaptanoğlu, İlçe seçim kurulu başkanlığına itiraz etti. Olay yerine Jandarma ekipleri giderek gerginlik yaşanmasını engelledi. Köylünün eşleriyle perde gerisine beraber gitmesinin nedenin ise, oylarını kime verdiklerini gözetlemek üzere yaptığı bilgisine ulaşıldı.

CHP ilçe başkanı Fahri Kaptanoğlu Haber61’e yaptığı açıklamada bu durumun yasa dışı olduğunu savundu. Kaptanoğlu, “CHP olarak sandıklara tam sahip olunca bunlar yapamıyorlar istediklerini. Bu nedenle farklı yöntemlere başvuruyorlar. İtirazımızı yaptık, bakalım ne karar verecekler Biz sandığa sahip çıkınca bazıları çırlamaya başladı.”dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset