Of'ta aday adayları belli oluyor

2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesi aday adaylığı başvuruları tüm hızıyla sürüyor.Of Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den aday adaylığı başvurusu yapan isimler arasında Yılmaz Çan’da var.Yılmaz Çan Mart ayında yapılacak olan yerel seçim

Of'ta aday adayları belli oluyor

2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesi aday adaylığı başvuruları tüm hızıyla sürüyor.

Of Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den aday adaylığı başvurusu yapan isimler arasında Yılmaz Çan’da var.

Yılmaz Çan Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler de Of Belediye Başkanlığı için Adalet ve Kalkınma Partisinden aday adayı olduğunu açıkladı.

Yılmaz Çan, yaşanacak sürece yeni bir renk yeni bir soluk kazandırmak için, projelerle yarışa katkı sunmak için böyle bir karar aldığını belirterek, ‘’Of İlçemizin sorunlarına duyarlı her Adalet ve Kalkınma Partili gibi bende siyasetle yakından ilgiliyim. Apolitik siyaset, her yaşımda yaşantımın bir parçası olduğu için böyle bir yarışa girdiğimi belirtmek isterim’’ dedi.
30 yıl Of’un suyunu içen, havasını soluyan bir gariban olarak yaşanacak süreçte projelerin ön plana çıkmasını, ilçemizin geleceğine takoz değil teker olmak gerektiğini sözlerine ekleyen Çan, ‘’mezar kazmaların rafa kalktığı, cenaze kasvetinde değil, düğün şöleni havasında bir hizmet aşkının ön plana çıkmasını, muhtemel bir dargınlığın veya kırgınlığın 3 günlük makama değişilmemesi gerektiğini vurgulamak istiyorum.

Of’un en büyük sorununun Ofluları Of’ta tutamamak olduğunu, Atatürk Bulvarını ilçemize kazandıran beyin yapısının Of’un direksiyonunda olmadığı sürece İlçemizin sıralamadaki yerinin değişmeyeceğini belirtmek istiyorum.

Belediyesi lağvedilmiş bir vatandaş olarak, OF Belediyesi’nin yükünün kat kat arttığı bu dönemde, sorunlara kalıcı çözüm üretmek için ülkemizde son on yılda olduğu gibi, koltuğa nasip olacak adayımızın halkıyla el ele, kol kola ilçemizin yaş kütüğüne adını altın harflerle kazımasını temenni ediyorum’’ dedi.

img_0288.jpg

SOYADIMI HALKIN TAKDİRİNE BIRAKIYORUM

Soyadının tutmamasının avantaj mı dezavantaj mı olduğunu halkın takdirine bıraktığını söyleyen Çan, ‘’demokrasi paketlerinin ana gündem maddesi olduğu bu dönemde böyle bir yarışın içinde olmamın partimiz demokrasisi adına bir kazanım olduğunu, önyargıların kırılması gerektiğini, böyle bir medeni cesaretin telin değil, tebrik edilmesi gerektiğinin altını çizmek istiyorum.

33 yıllık geride kalan ömrümde nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilmediğimi, bu nedenledir ki çıktığım bu yolda referans hanemin boş olduğunu, ilahi takdire kayıtsız şartsız iman etmenin verdiği rahatlıkla her türlü sonuca hazır olduğumun hafızalara kazınmasını talep ediyorum.

Son olarak,  belirlenecek başkan adayımıza adaylık sürecinde gerek sanal ortamda gerekse talep edildiği takdirde gerçek ortamlar da üstümüze düşen görevi yerine getireceğimizi bilinmesini hatırlatmak istiyorum.

Yaşayacağımız seçimlerin dostlukların pekişmesi, kişisel ikbalden çok kamusal menfaatlerin ön plana çıkması duasıyla sözlerime son veriyorum’’ ifadelerini kullandı.

YILMAZ ÇAN KİMDİR?

1979 Ballıca doğumlu, bir dönem ilçede esnaflık ve aynı zaman da 2004-2009 Ballıca Beldesi Ak Parti meclis üyeliği yapmış,  Karadeniz teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler fakültesi mezunu evli ve 2 çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset