O emir Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan

 Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde futboldan uzak kalan Erdoğan’ın, Köşk’e çıktıktan sonra yeniden futbola el attığı ve özellikle transfer döneminin son gününde harcanan paralar için, “Kaynağı nereden geliyor, bu rahatlık nerede var? Şirketler bu kadar ra

O emir Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan

 

Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde futboldan uzak kalan Erdoğan’ın, Köşk’e çıktıktan sonra yeniden futbola el attığı ve özellikle transfer döneminin son gününde harcanan paralar için, “Kaynağı nereden geliyor, bu rahatlık nerede var? Şirketler bu kadar rahat değil” ifadesini kullandığı öğrenildi.

MASAK devrede
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Hesaplar incelensin” direktifi sonrası Mali Suçları Araştırma Kurulu’nun (MASAK), söz konusu kulüplere bir ekip göndereceği ve parasal ilişkilerin bir süre izleneceği belirtildi. Maliye Bakanı Şimşek konu ile ilgili olarak kamuoyuna, “Perde arkasında birileri haksız kazanç elde ediyor mu, bir kayıt dışılık var mı, bunlara bakılacak. Bir sorun tespit edilirse de gereken yapılacak” dedi. Şimşek’in önümüzdeki günlerde önce Gençlik ve spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, ardından TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ ile bir araya gelmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler