Numan Kurtulmuş İstanbul'a aday mı?

Kurtulmuş bu soruya bakın ne cevap verdi?Soruları cevaplayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş en çok merak edilen konu “Belediye Başkan Adaylığı” hakkında konuştu. TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜ Kurtulmuş “İstanbul Belediye Başkanlığı'na aday olur mu

Numan Kurtulmuş İstanbul'a aday mı?

Kurtulmuş bu soruya bakın ne cevap verdi?

Soruları cevaplayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş en çok merak edilen konu “Belediye Başkan Adaylığı” hakkında konuştu.
 
TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜ
 
Kurtulmuş “İstanbul Belediye Başkanlığı'na aday olur mu olmaz mı sorusuna açıklık getirdi.” Kurtulmuş İstanbul Belediye Başkan Adaylığı hakkındaki soruya şu sözlerle cevap verdi:
 
Tamamen hayal ürünü.Nerden çıktığına dair bilgiler mümkün değildir. Ya da bazen bir şey çıkıyor sizde şaşırıyorsunuz nereden çıktı diye. Bir kere şunu çok net söyleyeyim yerel siyaset yapmayacağım. Benim siyasetteki tarzım birikimlerim yerel siyaset yapma şeklinde değildir. Türkiye'nin geneli ile ilgili ilgilendiğim için aklımdan geçmez.
 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler