Mustafa Sarıgül'den CHP'ye yeşil ışık!

Bulgaristan’da soydaşlara ziyaret gerçekleştiren Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için sinyal verdi.Bulgaristan’ın Kırcaali şehri Koşukavak beldesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Seyit Baba Anma

Mustafa Sarıgül'den CHP'ye yeşil ışık!

Bulgaristan’da soydaşlara ziyaret gerçekleştiren Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için sinyal verdi.

Bulgaristan’ın Kırcaali şehri Koşukavak beldesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Seyit Baba Anma Etkinlikleri’ne katılan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Türklerin başkanlığını yaptığı belediyeleri de ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Anma törenin ardından önce Koşukavak Belediyesi’ni ziyaret eden Sarıgül, burada Belediye Başkanı Sebihan Kerim Mehmet ile bir süre görüştü. Ziyaret için Başkan Sarıgül’e teşekkür eden Mehmet, başkana koş atı maketi hediye ederek, “Bu atlar her yarışı kazandı. İnşallah sizde kazanacaksınız" dedi.
 
SİNYALİ VERDİ
 
Sarıgül, bir sonraki durağı Kırcaali Belediyesi’nde Belediye Başkanı Hasan Azis tarafından oldukça sıcak bir şekilde karşılandı. Sarıgül, burada yaptığı görüşmede İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına ilişkin sinyali de verdi. Sarıgül, “Şimdi sizinle burada, yarın Büyükşehirde sonunda da Ankara’da görüşeceğiz inşallah” dedi.
 
’’YOLUNUZ AÇIK OLSUN’’
 
Kendilerine yapılan ziyaretten memnun olduklarını ancak tekrarını da istediklerini belirten Kırcaali Belediye Başkanı Hasan Azis, “Balkanlarını anlamanız için Kırcaali ve bölgeyi iyi tanımanız gerekiyor. Rodoplar ve Kırcaali her zaman için balkanların başkenti olarak bilinir. Girdiğiniz yolda yolunuz açık olsun. Hepimizin yolu açık olsun. Bu yolda biz beraber yürümeye hazırız. Zaten beraber de yürümemiz gerekiyor” diye konuştu.
 
Yapılan görüşmenin ardından Başkan Azis, Sarıgül’de Rodoplarda oldukça kıymetli olan ve uğur getirdiğine inanılan ahat taşı tablosu hediye etti. Başkan Sarıgül, son olarak bölgedeki Türk esnafları da ziyaret edip selamladıktan sonra ülkeye döndü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler