Mustafa Onay Köprübaşına talip oldu

Köprübaşında, Mustafa Onay rüzgarı esiyor Türkiye’de 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesi, AK Parti Köprübaşı İlçe Başkanlığına aday adayı  olan Mustafa ONAY  çalışmalarını hızlandırdı  AK Partiden aday adaylık  başvurusunu , partisinin

Mustafa Onay Köprübaşına talip oldu

Köprübaşında, Mustafa Onay rüzgarı esiyor

 

Türkiye’de 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesi, AK Parti Köprübaşı İlçe Başkanlığına aday adayı  olan Mustafa ONAY  çalışmalarını hızlandırdı

  AK Partiden aday adaylık  başvurusunu , partisinin ilçe başkanlığına yapan  Onay için partide bir tören düzenlendi. AK Parti Köprübaşı İlçe Başkanı Hüseyin Kadı ile yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu törende, müracaatını yapan  Mustafa Onay’a, partililer büyük sevgi gösterisinde bulundu. Düzenlenen törende kısa bir konuşma yapan Köprübaşı Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Onay, Siyasetin halka hizmet için yapıldığını belirterek” Siyaset, vatandaşa ve millete  hizmet için yapılan erdemli bir faaliyettir. Siyaseti yürüten siyasetçi ;  dürüst, bilgili, cesur ve sorumluluk sahibi insanlardan olması  gerektir.

Siyasetteki amaç toplumsal hayatta karşılaşılan sorunlara çözüm üretmek ve bu yönde mücadele yürütmektir.Siyaset toplumsaldır, toplumu ilgilendiren her konu siyasetin gündemidir. Buradan hareketle; siyaset, hayatın  kendisidir .Siyasi partiler siyasetin araçlarıdır.  Aynı zamanda Siyası partiler  millet ile devlet arasında bir araçtır  ve  hizmet müessesesidir.

Şükürler olsun ki Türkiye  siyaseti yelpazesi içerisinde yer almış olan Ak partimiz, hedefleri olan hizmet ve marka bir partidir.Hizmet insanı ve  marka bir aday olmak için yola çıktım”dedi

 

İNSANLAR, KENDİ İÇLERİNDEN BİRİNİ İSTİYORLAR.

AK Parti’den köprübaşı  Belediye Başkan aday adayım. İyi bir aday adaylığı süreci geçeceğine inanıyorum. Aday adayı olacak insanların hepsi arkadaşlarımız. Aday adaylığı sürecinin sonunda aday olamazsam, Genel Merkezimizin uygun gördüğü adaya destek olacağız., hedefim aday olmak..

Hedefim, Trabzon ile beraber  ilçemizi 2023’e taşımak Bu amaç doğrultusundaki çalışmalarımız, sayın bakanımız ve sayın  Milletvekillerimizin  hizmetlerinden de anlaşılıyor ki . Trabzon’un yıldızı parlayan il ve ilçeleri ile büyükşehir olmanın gururunu yaşıyoruz. 18 ilçe ile beraber Büyükşehir’i de kazanarak  marka parti olan ak parti yaparak  katlanarak büyüyecek. .

Bu heyecan bu birlik bu güç ile yola çıktık ve  köprübaşında  sıkıntı olarak görünen birçok sorunun kolaylıkla çözülecek . İlçemiz için yerel seçimlerin  Trabzon ve Türkiye’de yerel iktidarı birleştirirsek; çalışmaları hızlandırmış oluruz, daha rahat istihdam sağlarız, ekonomik problemleri daha rahat aşarız. . Köprübaşının  artık kaybedecek zamanı yok.

Aday gösterildiğim takdirde,  Belediye Meclisi Üyelerini yapılacak olan istişare ile köprübaşı Beşköy’de bulunan büyüklerimizle halkımızın teveccühünü kazanmış  kişilerden olacağını şimdiden söz veriyorum. Eski isimler veya yeni isimler olacak diye bir kuralımız yok yukarıda ifade ettiğim gibi .ve Genel merkezimizin kriterleri çerçevesinde, bölgemizde söz sahibi olan, proje ve vizyon üretebilecek insanları ekibimizin içerisinde yer alacaklar. Burada olması veya olmaması gerekenler diye ayırmak yanlış olur. Burada en son il ve  ilçe teşkilatlarımızın de uygun gördüğü isimlerle devam edeceğiz., çünkü köprübaşının buna çok ihtiyacı var “dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset