Musa Bulut Akçaabat'a aday

Trabzon'da 2014 Mart ayında yapılacak seçimler öncesinde aday adaylığı yarışı tüm hızıyla sürüyor.Trabzon Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Musa Bulut, Ak Parti'den Akçaabat Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptı. Aday adaylığı başvurular

Musa Bulut Akçaabat'a aday

Trabzon'da 2014 Mart ayında yapılacak seçimler öncesinde aday adaylığı yarışı tüm hızıyla sürüyor.

Trabzon Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Musa Bulut, Ak Parti'den Akçaabat Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptı. 

Aday adaylığı başvurularının son gününde Ak Parti Akçaabat İlçe Başkanlığına başvuru dilekçesini vererek aday adaylığını gerçekleştiren Musa Bulut Akçaabat'ın geleceği için çalışacaklarını belirtti.

MUSA BULUT KİMDİR?

1971 yılında Trabzon’un Akçaabat ilçesinde doğan Musa Bulut, İlk Orta ve Lise öğrenimini Akçaabat’ta tamamladıktan sonra 1990 senesinde İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu.

1993 yılında Bağ Kur Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığında müfettiş yardımcısı olarak göreve başladı. 2003 yılında Başmüfettiş oldu. 2006 yılında Sosyal Güvenlik Kurumlarının birleşmesi sonucu Sosyal Güvenlik Başmüfettişi olarak görevini sürdürdü. 27.11.2011 tarihi itibariyle de Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı Ankara Grup Başkanı olarak görevlendirilmiştir. 29.06.2012 tarihinde SGK Trabzon İl Müdürü olarak atandı ve halen görevine devam etmektedir.

Musa Bulut evli ve üç çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler