Muhtarlarımız yereldeki en güçlü temsilcilerimizdir

AK Parti Trabzon Milletvekili A. Adayı Dr. Mahir Küçük, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.Orman ve Su İşleri Bakanlığı eski Müsteşar Yardımcısı AK Parti Trabzon Milletvekili A. Adayı Dr. Küçük, Trabzon Ortahisar Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek mu

Muhtarlarımız yereldeki en güçlü temsilcilerimizdir

AK Parti Trabzon Milletvekili A. Adayı Dr. Mahir Küçük, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı eski Müsteşar Yardımcısı AK Parti Trabzon Milletvekili A. Adayı Dr. Küçük, Trabzon Ortahisar Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek muhtarlarla bir araya geldi.

Ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan Dr. Küçük, "Memleketimizin ve muhtarların sorunlarını hep birlikte konuşup, istişare edeceğiz. Mahallelerimizde, köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın sözcüsü olan muhtarlarımız yereldeki en güçlü temsilcilerimizdir. Şehrimizde yönetimler ve halk arasında bir köprü görevi gören aynı zamanda her mahallede elimiz, ayağımız, gören gözümüz konumunda olan değerli muhtarlarımızın her zaman yanında olacağız " dedi.

Halen Birleşmiş Milletlerde üst düzey danışmanlık görevini yürüten deneyimli bürokrat "Ülkemiz, kendisine vurulan zincirlerden milletimizin AK Partiye olan desteği ve güveni sayesinde kurtuldu.13 yıllık iktidarımızla hamdolsun ekonomimiz iflastan kurtulmuş, ihracatımız yıldan yıla rekor kırmaya başlamıştır. Artık önümüzdeki günler daha aydınlık olacaktır. Yolumuz uzun, yükümüz ağır. İnşallah yapacağımız projelerle memleketimizi 2023 hedeflerine yakışır, daha yaşanılabilir bir şehir haline getirebilmek adına bu göreve talibimiz" diyerek söyleyerek sözlerini tamamladı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset