Muhammet Balta yanlış anlaşılmaktan yakındı

Çevre ve Şehircilik Bakan yardımcısı Muhammet Balta dün Cevahir Otelde 1. Her Yönüyle Kentsel dönüşüm kongresinde yaptığı konuşmada protesto edildi.Balta Kongrede yaptığı konuşmada “10.Yıl Marşına takılıp kalan insanlar, bu memlekette bir Tren rayı bile b

Muhammet Balta yanlış anlaşılmaktan yakındı

Çevre ve Şehircilik Bakan yardımcısı Muhammet Balta dün Cevahir Otelde 1. Her Yönüyle Kentsel dönüşüm kongresinde yaptığı konuşmada protesto edildi.

Balta Kongrede yaptığı konuşmada “10.Yıl Marşına takılıp kalan insanlar, bu memlekette bir Tren rayı bile bir yerlere döşememişlerdir" şeklindeki sözleri infial yarattı. Dinleyicilerin büyük kısmı bakan yardımcısı Balta’yı protesto ederek salondan ayrılırken Bakan yardımcısı Balta yanlış anlaşılmaktan yakındı.

Bakan yardımcısı Balta bu gün kendi facebook hesabından ilginç bir paylaşım yaptı.  Balta bugün kendi facebook hesabından” Türkiye Cumhuriyetini kuran bizlere emanet edenleri rahmetle minnetle anıyorum. Onları eleştirmeyi hainlik sayarım” şeklinde bir paylaşımda bulunması dikkat eçekti.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler