Muhammet Balta Adapazarı'nda Okul Açtı

 Kardeş Okul Projesi kapsamında tadilatı yapılan Akyazı Eskibedil ilkokulu açılışı Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta’nın katılımı ile gerçekleştirildi.“OKULUN BÜYÜĞÜ KÜÇÜĞÜ OLMAZ”Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, kendi

Muhammet Balta Adapazarı'nda Okul Açtı

 

Kardeş Okul Projesi kapsamında tadilatı yapılan Akyazı Eskibedil ilkokulu açılışı Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta’nın katılımı ile gerçekleştirildi.

“OKULUN BÜYÜĞÜ KÜÇÜĞÜ OLMAZ”

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, kendi eğitim hayatından anılarını anlattığı konuşmasında; "Okulun büyüğü küçüğü olmaz. Bugün burada küçük bir okulun değil, ileride büyük nesillerin yetişebileceği, geleceğin başbakanları, cumhurbaşkanları, belediye başkanları, okul müdürleri, ülkeye katkı sağlayacak iş adamları yetişebilecek bir okulun açılışını yapıyoruz. Bende bir köy okulunda okumuş birisiyim. Bizim zamanımızda bugünlerden tek eksik şey özgüvendi. Biz ilkokula giderken ismimizi sorduklarında cevap veremezdik. Bugün ise buradaki öğrencilere isimlerini sorduğumda özgüvenlerinin çok yüksek olduğunu görmekteyiz. Bu da ne ile olur? Eğitim, eğitim, eğitim, eğitim" diyerek eğitimin önemine dikkat çekti.

“BALTA ÖĞRENCİLERLE AYNI SIRALARI PAYLAŞTI”

Yapılan konuşmaların ardından tadilatı gerçekleşen okulun açılış yapıldı. Bakan yardımcısı Balta kurdeleyi okul öğrencileri ile birlikte kesti. Bakan Yardımcısı ve protokol üyeleri okulu gezerek okul müdüründen bilgiler aldı. Bakan yardımcısı öğrenciler ile aynı sıraları paylaştı ve onlara çeşitli sorular sordu. Okul açılışından sonra esnaf ziyareti yapan Bakan Yardımcısı Balta sonra Sakarya Ak parti il başkanlığı, Serdivan belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ı makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı yapılan projeleri heyetle birlikte yerinde inceledi.

“SANDIKÇI İLE HASRET GİDERDİ”

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta açılışa Arsin belediye başkanı Dr. Erdem Şen’le birlikte katılırken Trabzonlu hemşerimiz Sakarya milli eğitim müdürü Selim Yavuz Sandıkçıyla da hasret giderdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler