Muhammed Balta Bakan Gibi

7 Haziranda yapılacak olan Genel seçimlerde Milletvekili olmak için Çevre ve Şehircilik Balkan yardımcılığından istifa eden Muhammet Balta. Bugün Ak Parti İl Başknalığında düzenlenen tören ile aday adaylığını açıkladı.Çok kalabalık bir topluluk önünde ada

Muhammed Balta Bakan Gibi

7 Haziranda yapılacak olan Genel seçimlerde Milletvekili olmak için Çevre ve Şehircilik Balkan yardımcılığından istifa eden Muhammet Balta. Bugün Ak Parti İl Başknalığında düzenlenen tören ile aday adaylığını açıkladı.

Çok kalabalık bir topluluk önünde aday adaylığı açıklamasını yaapan Muhammed Balta'yı İl Genel Maclisi Başkanlığı yaptığı dönemdeki arkadaşları, İl Başkanlığı dönemindeki yönetim kurulu üyeleri, parti teşkilatından ve Ak Parti Seçmeini yanlız bırakmayarak büyük destek verdi.

Ak Parti Trabzon Milletvekili Adayı Muhammed Balta'ya gösterilen yoğun ilgi taraflı tarafsız her kesime "Adeta Bakan gib karşılandı" yorumunda bulundu.

Balta yaptığı açıklamada "bu kış gününden hayrattan çaykaradab köprü başından ve diğer ilçelerden ilimizin her tarafından görev yaptığım arkadaşlarım bütün Trabzon'umun güzel insanları hepiniz hoş geldiniz" dedi.

img_3899.jpgSözlerine kendisi hakkında bilgi vererek devam eden Balta, "476 köy ve ilçelerde sorunlara çözüm bulmaya çaloıştık. İl başkanlığı yaptığım görev hayatımın en zor görevlerinden biriydi. bu binada ve Trabzon'da çok zor günler geçirdim. Acılarımızı içimize attık. Trabzon'umuza sahip çıkmaya çalıştık. Recep tayyip Edoğan'ın yaptığı hizmetlerle bizde onlarla yola çıktık. İl başkanlığı sürecei kapatma davası ve  en önemlisi seçimlerdi. Çok zor denilen zamanda el ele çalışarak yerel seçşmlerde o dönemde çok büyük başarılara imza attık. Trazonumuzun sorunlarını hayatımızın her safhasında yaşam tarzı olarak kabul ettik. daha sonra belli bir dönem ara verdik. Bir Trabzonlu olarak dönemin başbakanı Recep tayyip Edoğan tarafından tercih edilerek Bakna yardımcısı olduk.

Trabzon sevdadır. Ama Trazonlunun sevdası hem Trabzon'dur, hem al bayraktır. Burada görve yaptığım dönemde bürokrasiyi ve siyasetin her şeklini öğrendik. Ben Trabzon'u temsilen ordaydım. Her platformda Trabzonlu olduğumuda ifade ettim. Buradan ayrılırken hiçbir çalışma arkadaşıma olumsuz bir düşünceye sahiplamamasını bana nasip et dedim. bizi bu görevden gözyaşları ile uğurladılar. 

Bu topraklarda büyüyen bir kardeşiniz yetimliği ve açlığı bilen bir kardeşiniz olarak, İşadamlarının neler çektiğini bilen b,ir kardeşiniz olarak buradayım. Barak aspı direkten düşüp ayağğını kıran kardeşlerimizin neler çektiğini biliyorum. Bne ankara'da su sıkıntıların olmaması için mücadele ettiğimi söylemek istiyorum.

ŞİMDİ NE OLACAK?

Yeni türkiye yolunda Trabzon'umuzu 2023'e hazırlamak zorundayız.Kırsalda ve merkezde ne sıkıntılar oldıuğunu biliyorum. İkinci üniveriste olmazsa olmazımız olacak. Doğalgaz beşikdüzü'nde Of'a yaymaya çalışacağız. Trazon'u o kutsal kürsüden Trabzon ve Türkiye'nin sorunlarını anlatmak için bu yola çıkıtk. Bu söylediklerimizi yapmak için Milletvekili aday adaylığımı açıklıyorum. bu topraklarda doğan bir kardeşiniz polarak Trazon'a ve Türkiye'ye hizmet etmek için bu yola çıktık. Bundan sonra sizleri en iyi şekilde temsil edeceğimizin sözünü veriyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler