Müezzinoğlu: İstifa etmezsem şerefsizim!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu 17 Aralık operasyonu ile ilgili kendisine atılan iftiralarla ilgili çok sert bir açıklama yaptı.Müezzinoğlu, gündüz ziyaretlerinin ardından esnaf kooperatif başkanlarıyla akşam yemeğinde bir araya geldi.Margi Otel'deki yem

Müezzinoğlu: İstifa etmezsem şerefsizim!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu 17 Aralık operasyonu ile ilgili kendisine atılan iftiralarla ilgili çok sert bir açıklama yaptı.

Müezzinoğlu, gündüz ziyaretlerinin ardından esnaf kooperatif başkanlarıyla akşam yemeğinde bir araya geldi.

Margi Otel'deki yemekte konuşan Bakan Müezzinoğlu kendisiyle de ilgili ortaya atılan iddialara, "Benimle ilgili de çok namuslu vatanperver, gazeteci çıkıyor, manşet atıyor. 'Bakan'dan tıs yok' diyor. Net söylüyorum; bir bardak çayı gayri meşru içtiysem getir istifa etmezsem, şerefsizim. Ama sen ne yapıyorsun. Bir namus ölçün, hak hukuk derdin var mı? Siyasetçinin her şeyine dokun, dokunmanın ötesinde iftira da at. Ondan sonrada ben namusluyum, ben dürüstüm, ben halkçıyım, ben şuyum. Sen demokrasiye, sandığa ihanet ediyorsun. Milli iradeye ihanet ediyorsun sonra da namus cellatlığı yapıyorsun. Ak Parti iktidarı yanlış yaptıysa hukuk orada, o yetmedi 30 Mart'ta sandık var" diyerek cevap verdi.

Bakan Mehmet Müezzinoğlu, esnaf temsilcileriyle yenilen akşam yemeğinin ardından Edirne'den ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler