Mısır halkı için dua edelim

Başbakan Yardımcısı Arınç, "Mısır halkının bu kaostan bir an önce kurtulması için hem dua edelim ve hem de diplomatik yollardan ne yapabileceksek süratle gerçekleştirelim" dedi.Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Mısır'da demokrasi yanlılarına ateş açılması

Mısır halkı için dua edelim

Başbakan Yardımcısı Arınç, "Mısır halkının bu kaostan bir an önce kurtulması için hem dua edelim ve hem de diplomatik yollardan ne yapabileceksek süratle gerçekleştirelim" dedi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Mısır'da demokrasi yanlılarına ateş açılmasına ilişkin, "Mısır halkı ile dayanışma içindeyiz. Mazlum ve mağdurMısır halkının bu kaostan bir an önce kurtulması için hem dua edelim ve hem de Türkiye olarak diplomatik yollardan ne yapabileceksek süratle gerçekleştirelim" dedi.

Arınç, Somali'deki bombalı saldırıya ilişkin de "Somali biraz kendine gelir gibi oldu ama orada da dış destekli bazı örgütler, ülkeyi bölmek ve parçalamak istiyor. Şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum. Somali ve bütün Afrika ülkeleri, Türkiye'nin kendilerine uzatılan elini her zaman samimiyetle karşılamış ve tutmuşlardır" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset