Millletvekili aday adayları ortaya çıkıyor

2015 Haziran ayında yapılacak olan Genel seçimler yaklaşırken partilerden Milletvekili aday adayı olacak isimler yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.Trabzon'dan aday adayı olduğunu açıklayan ilk isimlerden biri de Prof. Dr. Nihat Tosun. Tosun yaptığı yazıl

Millletvekili aday adayları ortaya çıkıyor

2015 Haziran ayında yapılacak olan Genel seçimler yaklaşırken partilerden Milletvekili aday adayı olacak isimler yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

Trabzon'dan aday adayı olduğunu açıklayan ilk isimlerden biri de Prof. Dr. Nihat Tosun. Tosun yaptığı yazılı açıklamada uzun yıllar doktor ve akademisyen olarak çalıştığını belirterek, Sağlık Bakanlığı Müsteşarlığı da dâhil çeşitli kademe yöneticiliklerde bulunduğunu ve çok sayıda sivil toplum örgütünde kuruculuk ve yöneticilikler yaptığını söyledi.

Ülkenin ve insanların dertleriyle dertlenmeye ve çözümler bulmaya gayret ettiğini sözlerine ekleyen Prof. Dr. Nihat Tosun, "Sağlık ve sosyal hayat başta olmak üzere birçok alanda insanlarımızın sıkıntılarını gidermek, problemleri çözmek için gayret gösterdim. Ak Parti hükümetlerinin sağlık politikaları eşliğinde, vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve mutlu yaşaması, milletimizin sağlık hizmetinden memnuniyetinin üst seviyeye çıkarılmasında Başhekimlik ve Müsteşarlık dâhil uzun yıllar yönetici olarak aktif görev yaptım. Şimdi de tecrübe ve birikimlerimle siyasette bulunmak ve ülkemize bu alanda da hizmet etmek adına 7 Haziran'daki milletvekili seçimlerinde aday olmaya karar verdim ve "Bismillah" diyerek yola çıktım. Bugüne kadar olduğu gibi yeni adım attığımız bu yolda da dua ve desteklerinizi bekler, hepinize selam ve saygılarımı sunarım" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler