MHP'li Vekil'den Başbakan'a hakaret

MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın randevu talebini geri çevirmesini haklı bulduğunu belirtip, "Sen bebek katili Apo ile görüşüyorsun, bölücülerle konuşuyorsun senin elin ağzın kirl

MHP'li Vekil'den Başbakan'a hakaret

MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın randevu talebini geri çevirmesini haklı bulduğunu belirtip, "Sen bebek katili Apo ile görüşüyorsun, bölücülerle konuşuyorsun senin elin ağzın kirlenmiş. Senin muhatabın onlar, Devlet Bahçeli değil. Nah görüşürsün Devlet Bahçeli ile." dedi.

Başbakan ve AK Parti'nin yaptıklarının suç olduğunu iddia eden MHP'li vekil, Cumhuriyet savcılarını göreve çağırıp, "Cumhuriyet savcısıyım diye caka satan yetkililer, cumhuriyet gidiyor elden ne yapıyorsunuz? Siz de kıstınız kuyruğunuzu, korkaklar sürüsüne dahil oldunuz." şeklinde konuştu.
 
"BDP, ÖCALAN, PKK ERDOĞAN'IN KANKİSİ OLDU"
 
MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Bulut, Balıkesir Asya Elit Otel'de düzenlediği basın toplantısında BDP milletvekillerinin İmralı ziyareti, Kandil buluşması ve Başbakan Erdoğan'ın Balıkesir ziyaretiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.
 
MHP Balıkesir İl Başkanı Ahmet Duran, Merkez İlçe Başkanı Bayram Çılgın'ında katıldığı basın toplantısında Başbakan Erdoğan, BDP milletvekilleri, Abdullah Öcalan ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan'a ağır eleştirilerde bulunan Bulut, 2008 yılında Avrupa Konseyi Parlementerler Meclisi'nde Türkiye aleyhindeki bir karara imza atan AK Parti milletvekillerini "alçak" olarak niteledi.
 
Bir gazeteden Kandil buluşması fotoğrafını gösterip, "Bu tablo da bu karede eksik olan bir kişi var. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan. O da bu kareye yakışır. BDP'liler PKK'lılar, Abdullah Öcalan, kanki oldular, kanki. Başbakan'ın kankisi bunlar." diye konuştu.
 
Başbakan ve AK Parti'nin yaptıklarının suç olduğunu iddia eden MHP milletvekili, Cumhuriyet savcılarını göreve çağırdı. Bulut, "Adı Cumhuriyet Savcısı olanlar hangi cumhuriyetin savcısı bu ülkede? C
 
umhuriyet savcısıyım diye caka satan yetkililer, cumhuriyet gidiyor elden ne yapıyorsunuz? Siz de kıstınız kuyruğunuzu, korkaklar sürüsüne dahil oldunuz. İçeri atarlar, sürerler diye korkuyorsunuz. Kendi koltuğunuz ikbaliniz için, siz de mi o karşılayanlar gibi haksızlığa destek oluyorsunuz, susuyorsunuz. Ey cumhuriyetin savcıları sizi göreve davet ediyorum." diye konuştu.
 
Başbakanın görüşme talebine olumsuz yanıt veren Devlet Bahçeli'ye destek çıkan Bulut ilginç sözlerle Başbakana yüklendi. "Sen bebek katili Apo ile görüşüyorsun. Sen bölücülerle görüşüyorsun. Senin ağzın, elin hep kirlenmiş. Devlet Bahçeli seninle ne görüşsün." diyen Bulut, şöyle devam etti: "Sen adam ol Türkiye'nin menfaatlerini, değerlerini savun. Sen Türk kelimesinden rahatsız ol, milliyetçilikten rahatsız ol, bize Kürtlere tahammül et de, ana dilde eğitim de, Şeş TV de, Apo'ya sıcak mesaj gönder.
 
O aşşağılığa bebek katili demeyin diye insanlara baskı yap, ondan sonra gel benimle görüş de. Senin muhatabın onlar, Devlet Bahçeli değil. Nah görüşürsün Devlet Bahçeli ile. Onunla görüşmek için adam olmak lazım. Onunla öyle herkes görüşemez."
 
 Büyükşehir yasası kapsamına Balıkesir'in alındığını, vatandaşın kandırıldığını, adının büyük olmasıyla Balıkesir'in büyümeyeceğini savunan Bulut, "Yaklaştığımız seçimlerde bunun hesabını soracağız.
 
Başbakanın yaptığı yanına kar kalmayacak. Adını büyükşehir yapmakla köylüler bana oy verir hesabında büyük şehir hesabı yapan AKP'ye Balıkesir bunun hesabını soracak. Nah alacak büyükşehiri. Büyükşehirde yine üç hilal dalgalanacak." değerlendirmesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset