MHP'li vekil açıkladı! Kasetleri inceledik...

MHP Milletvekili Prof. Dr. Sinan Oğan sosyal medyadaki hesabı üzerinden Erdoğan ve oğluna ait olduğu öne sürülen ses kasetleri için 'montaj' dedi.Ancak Oğan'ın montaj dediği kısım konuşmaların içeriği değil 5 kaydın arka arkaya eklenmesiydi.İşte MHP'li ve

MHP'li vekil açıkladı! Kasetleri inceledik...

MHP Milletvekili Prof. Dr. Sinan Oğan sosyal medyadaki hesabı üzerinden Erdoğan ve oğluna ait olduğu öne sürülen ses kasetleri için 'montaj' dedi.

Ancak Oğan'ın montaj dediği kısım konuşmaların içeriği değil 5 kaydın arka arkaya eklenmesiydi.

İşte MHP'li vekilin attığı twitler;

*1. Kaç gündür yaptığımız incelemelerden sonra geldiğimiz kanaat şudur ki, Başbakan ile oğlu arasında geçen konuşmalar montajdır. (+)

*2. Ancak, tamamen gerçek olan yaklaşık 5 farklı telefon konuşmasının peş peşe montajlanmış halidir. Yani anlaşılan para sıfırlama gerçektir.

*3. Başbakan montajdır derken aslında yalan konuşmuyor. Doğru 5 gerçek konuşma peş peşe eklenmiştir. Başbakan içeriği yalan demiyor ki...

screen-shot-2014-02-28-at-4.14.47-pm.png

screen-shot-2014-02-28-at-4.14.41-pm.png

screen-shot-2014-02-28-at-4.14.33-pm.png

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset