MHP'li sandık görevlilerine saldırı!

Ankara'da yerel seçimler için oy verme işlemi sırasında kalabalık bir grup Hasköy Mahallesi 29 Ekim İlköğretim Okulu'ndaki MHP'li görevlilere sopalar ve demir çubuklarla saldırdı. Saldırı sonucu 4 kişinin yaralandığı ifade edildi. MHP Keçiören İlçe Başkan

MHP'li sandık görevlilerine saldırı!
Ankara'da yerel seçimler için oy verme işlemi sırasında kalabalık bir grup Hasköy Mahallesi 29 Ekim İlköğretim Okulu'ndaki MHP'li görevlilere sopalar ve demir çubuklarla saldırdı.
 
Saldırı sonucu 4 kişinin yaralandığı ifade edildi.
 
MHP Keçiören İlçe Başkanı Mustafa Sargın, "Yaklaşık 150 kişilik bir grup, partimizin görevlilerine sopalar ve demir çubuklarla saldırdı. Biri ağır 4 yaralı arkadaşımız Dışkapı Yıldırım Beyazıt Hastanesi'nde müşahade altında tutuluyor. Bu kişiler bazı okulları gezerek siyasi kargaşa yaratma peşindeler. Diğer siyasi partilerin görevlilerine de saldırı düzenlendiğini öğrendik. Saldıranların bindikleri araçların plakaları da temin edilip emniyet görevlilerine verildi. Emniyet şu anda saldıranları arıyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler