MHP'li kadınlar seçimin kaderini değiştirecek

Bu iddialı açıklama 2011 seçimlerinde MHP Trabzon Milletvekili adayı olan emekli öğretmen aynı zamanda yazar Nurcan Yazıcı’ya ait.Türk Dünyası'nın dört bir yanından gelen Türk Milliyetçisi Kadınlar ile birlikte Anıt kabir ziyareti gerçekleştiren Nurcan Ya

MHP'li kadınlar seçimin kaderini değiştirecek

Bu iddialı açıklama 2011 seçimlerinde MHP Trabzon Milletvekili adayı olan emekli öğretmen aynı zamanda yazar Nurcan Yazıcı’ya ait.

Türk Dünyası'nın dört bir yanından gelen Türk Milliyetçisi Kadınlar ile birlikte Anıt kabir ziyareti gerçekleştiren Nurcan Yazıcı “Ülkede yaşanan yoksulluk ve yolsuzluk karşında kadınlarımız asla sessiz kalmayacak. 30 Mart yerel seçimlerinde gerekeni yapacaktır” dedi.

Kadınların siyasette daha aktif rol alması gerektiğinin altını çizen Yazıcı “Ben inanıyorum ki kendi gücümüzün farkına vardığımızda her şey daha farklı olacak. Bu ülkeyi biz sokakta bulmadık. Kan ve gözyaşı dökülerek sınırları çizilen bu ülke asla sahipsiz değil. Biz buradayız ve ses veriyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler