MHP'li Aydın destek istedi

MHP Genel Başkan Adayı ve Trabzon Milletvekili Koray Aydın, büyük kongre öncesi destek turlarına Manisa'da devam etti.MHP Manisa İl Teşkilatı'nı ziyaret eden Aydın, Türkiye'nin yeni ve güçlü bir siyaset merkezine ihtiyaç duyduğunu belirterek, tek alternat

MHP'li Aydın destek istedi

MHP Genel Başkan Adayı ve Trabzon Milletvekili Koray Aydın, büyük kongre öncesi destek turlarına Manisa'da devam etti.

MHP Manisa İl Teşkilatı'nı ziyaret eden Aydın, Türkiye'nin yeni ve güçlü bir siyaset merkezine ihtiyaç duyduğunu belirterek, tek alternatifin MHP olduğunu söyledi.
 
MHP'nin 4 Kasım'daki büyük kurultayı öncesinde genel başkanlığa aday olanlar, il ve ilçe teşkilatlarını ziyaretlerini sürdürüyor.
 
Büyük kurultay öncesi genel başkanlığa adaylığını açıklayan isimlerden Trabzon Milletvekili Koray Aydın, partisinin Manisa il ve Merkez ilçe teşkilatlarını ziyarette etti.
 
Partisinin il teşkilatına yaptığı ziyarette konuşan Aydın, Türkiye'de yeni güçlü bir siyaset merkezine ihtiyaç olduğunu, buradan hareketle MHP'yi kongre sürecinde yeniden yapılandıracaklarını söyledi.
 
Aydın, Türk milletinin arzu ve isteklerine cevap verebilecek, Türkiye'nin bütün meselelerinde çözümlerini halkı ile paylaşabilecek, kendi kurumsal kimliğini oturtmuş, önüne de koyduğu iktidar projesine uygun yapılanmış sahaya da inmiş zinde bir MHP istediklerini kaydetti.
 
'İKTİDAR OLMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK'
"Türk siyasi hayatında bugünkü iktidarın alternatifi olabilecek yegane parti MHP" diyen Aydın, şunları söyledi:
"Bunu görelim. Çünkü bütün veriler ve bütün araştırmalar bunu doğruluyor. Bunun için MHP'yi Türk İslam ülküsüne dayanan, Türk milletinin mukaddesatları üzerinde millet merkezli bir siyaset yapan bir anlayış tesis etmek istiyoruz.
 
İktidar hedefini önce kendisi içselleştiren MHP'nin ilk seçimde iktidar olacağına yürekten inanıyorum. İktidar olmak istiyoruz ve iktidar olmak için de yola çıktık.
 
Bu kurultay sürecinden sonra Türk milletinin özlemlerine cevap verebilecek bir güçlü MHP olgusunun çıkacağına yürekten inanıyorum."
 
MHP'de bir değişim talebinin olduğunu ve bu yönetimde bunun bir dinamik haline dönüştüğünü geçen 1 Eylül'de Ankara'da söylediğini hatırlatan Aydın sözlerini şöyle sürdürdü:
 
"O zaman ben bu değişim talebinin direksiyonunda kendim vardım. Yani ben bilfiil kendim yönetiyordum. Ama aradan geçen süreç içerisinde şunu gözlemledim. Ben şu anda değişim dinamiğinin direksiyonunda değil, arka koltuğundayım.
 
Milliyetçi, ülkücü hareket kadrolarıyla buna sahip çıktı. Çünkü şuna inanıyoruz. Türkiye'de güçlü bir iktidar alternatifine ihtiyaç var.
 
Kabul edelim, yapılan seçimlerde iktidar partisi 3 seçimdir oylarını artıyor. O zaman muhalefet partisi olarak bizlerin bu durumu dikkate alarak, bunu ortaya çıkaran sonuçları irdeleyerek kendimizin gelecek perspektifi çıkarmamız, gelecek vizyonumuzu ortaya koymamamız lazım. İşte MHP'nin bu kongre sürecinde bunu yapmaya çalışıyoruz"
Konuşmaların ardından Koray Aydın, Belediye Kültür Sitesi Lale Salonu'nda partililer ile istişare toplantısı yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler