MHP'den paket açıklaması! . DENSİZLİĞİN..

Grup Başkanvekili Oktay Vural ise dün, “Terör örgütünün dayatması altında hazırlandığı gayet açık” diyerek tepki gösterdi. Vural, şunları söyledi:“Bu paketin İmralı, Kandil, PKK dediğimiz kesimler tarafından görüşüldüğünü ve bir malzeme olarak bunların me

MHP'den paket açıklaması! . DENSİZLİĞİN..


Grup Başkanvekili Oktay Vural ise dün, “Terör örgütünün dayatması altında hazırlandığı gayet açık” diyerek tepki gösterdi. Vural, şunları söyledi:

“Bu paketin İmralı, Kandil, PKK dediğimiz kesimler tarafından görüşüldüğünü ve bir malzeme olarak bunların meşrulaştırma süreci içinde koz olarak kullanılacağını söylediğimizde, ‘densizlik’ ifadesi kullanılmıştı. Şimdi densizliğin adresi bulunmuş durumdadır. Bu milletin dilini bölmeye yönelik, bu coğrafyanın ismini değiştirmeye yönelik bu girişimler içine, Hacı Bektaş-ı Veli’nin isminin karıştırılmasını, başörtüsü meselesinin kullanılmasını esefle karşıladığımı ifade etmek istiyorum.”

‘Hani ana dilde eğitim yoktu’

Başbakan’ın daha önce “Ana dilde eğitim yok, özel okullarda da yok” dediğini söyleyen Vural, şöyle devam etti: “Soruyorum ey Başbakan, kimin dayatmasıyla özel okullarda anadilde eğitim hakkının önünü açıyorsunuz, andımız kaldırılıyor?”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset