MHP'den en sert HDP açıklaması!

Haber61 -  Haber merkezi - 7 haziran secimlerinden tek basina hükümet yetkisi cikmayinca gözler kurulacak olan koalisyona cevirildi.Surekli olarak MHP'nin HDP ile koalisyon kuracagı iddialarina sert cevap geldi. Trabzon il Başkanı Muammer Demeli, "böyle b

MHP'den en sert HDP açıklaması!

Haber61 -  Haber merkezi - 7 haziran secimlerinden tek basina hükümet yetkisi cikmayinca gözler kurulacak olan koalisyona cevirildi.

Surekli olarak MHP'nin HDP ile koalisyon kuracagı iddialarina sert cevap geldi. Trabzon il Başkanı Muammer Demeli, "böyle bir ittifak olsun ilk ben istifa ederim" dedi.

Demeli, "bunu soyleyenler acikcasi gezicilik yapiyor MHP'nin boyle bir koalisyonda yer alamaycağını herkes biliyor." dedi.

Öte yandan Haber61'in Ankara kulislerinden edindigi bilgiye göre Bahçeli'nin yardimcisi Şefkat Çetin, bu soylemlerin MHP'yi yıpratmak icin soylendiğinin altını çizdi.

Çetin, "MHP böyle bir ittifak yapmasi mümkün degildir. Bu söylemler sadece bizi kamuoyu önünde küçük düşürmek için söylenen ifadelerdir." dediği ileri sürüldü.

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin "AK Parti HDP'nin hamisidir. Onunla ittifak yapmak ona düşer" dedigi de edinilen bir diger bilgi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset