MHP'den Bayraktar'a destek!

MHP'li Mehmet Şandır, üç bakanın istifa etmesiyle AKP’nin çatısının uçtuğunu söylerken dün hem bakanlıktan hem milletvekilliğinden istifa eden ve yanlış bir iş yapmadığını ifaden Erdoğan Bayraktar'ın Başbakan'ı istifaya davet ederek onurlu bir çıkış sergi

MHP'den Bayraktar'a destek!

MHP'li Mehmet Şandır, üç bakanın istifa etmesiyle AKP’nin çatısının uçtuğunu söylerken dün hem bakanlıktan hem milletvekilliğinden istifa eden ve yanlış bir iş yapmadığını ifaden Erdoğan Bayraktar'ın Başbakan'ı istifaya davet ederek onurlu bir çıkış sergilediğini ifade etti.

GÜNDEMİNDE İSTİFALAR VARDI

MHP’den Dörtyol Belediye başkan adaylığına seçilen Kuzuculu Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’a destek vermek amacıyla ilçeye gelen Şandır, bakanların istifalarını değerlendirdi.

"ONURLU BİR ÇIKIŞ ORTAYA KOYDU"

Şandır, Erdoğan Bayraktar’ın onurlu bir davranış sergilediğini belirtti. Mehmet Şandır yaptığı açıklamada; “Bugün AKP iktidarının çatısı uçtu. Çünkü AKP 11 yılın sonunda Türkiye’nin çivisini çıkartmıştır. Yaşananlar Türkiye’ye yakışmaz. Yaşananlar Türk milletine hakaret mahiyetinde olaylardır. Bir ülkeyi 11 yıldır yöneten bir hükümet bu gün hırsızlıkla suçlanmaktadır. Bu ayıpla bu ülkeyi yönetmeye kimsenin gücü yetmez. Sayın Erdoğan Bayraktar istifa ederek yapılması gerekeni yapmıştır. Başbakanı istifaya davet ederek de onurlu bir çıkış ortaya koymuştur." dedi.

"YEREL SEÇİMLER AKP'NİN SONU OLACAK"

Şandır, "Bugün ülkenin en önemli sorunu AKP Hükümeti tarafından yönetiliyor olmasıdır. Inşallah 2014 mahalli idareler seçimleri AKP iktidarının sonu olacaktır ve yine ümit ediyorum ki, Milliyetçi Hareket Partisi’nin şafağı 2014 mahalli idareler seçimleri ile sökecektir. Milletimiz bizi biliyor, biz onun hizmetine hazırız.“

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset