MHP'de yeniden Muammer demeli rüzgarı

Haber61.net – Haber Servisi – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanlığı bir süredir boş duran koltuğa tekrar eski il başkanı Muammer Demeli’nin atanması kesinleşti. MHP Genel Merkezi yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre; Devlet Bahçeli, M

MHP'de yeniden Muammer demeli rüzgarı

Haber61.net – Haber Servisi – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanlığı bir süredir boş duran koltuğa tekrar eski il başkanı Muammer Demeli’nin atanması kesinleşti. MHP Genel Merkezi yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre; Devlet Bahçeli, Muammer Demeli ve Burhan Bekar ismine yeniden il teşkilatını kurun yetkisi verdi.

MHP lideri Bahçeli, Rize, Giresun, Gümüşhane ve Bayburt’a özen gösterilmesi gerektiğini Koray Aydın’a ileterek buradaki yönetimler yakından ilgilenilmesi gerektiğinin altını çizdi. Bahçeli, Trabzon seçmeninin yakından sevdiği Trabzon Milletvekili Aydın’a, “ Trabzon Milli duruşun simgesidir ve bu bölge Türkiye için çok önemi olduğunu.”ifade ettiği öğrenilirken seçimlere dinamik bir şekilde hazırlanılması gerektiğinin altını çizdi. Haziran 2015’de yapılacak seçimler öncesi MHP, 13 ilde değişikliğe gideceği öğrenildi. Bu iller arasında Kocaeli, İzmir, Yozgat, Kayseri, Rize, Gümüşhane, Samsun gibi illerin bulunduğu öğrenildi.

DEMELİ NEDEN İSTİFA ETTİ

MHP, Trabzon il başkanı Muammer Demeli’nin istifa etmesi sonrasında kulislerde Genel Merkez tarafından görevden alındığı ifade edilmişti. Demeli’nin görevi tekrar geri iade edilmesi ile gerçeğin böyle olmadığı ortaya çıktı. Demeli ve ekibinin istifa etmesinin arkasında Haziran 2015 seçimlerine yeni ekiple girme hazırlığı olduğu öğrenildi.

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset