MHP'de Trabzon'da ilk toplantı yapıldı

MHP Trabzon İl Başkanlığı, 30 Mart 2014’te yapılacak olan mahalli seçimlerde açıklanan meclis üyesi adayları ile bir toplantı yaptı.Toplantıya İl başkanı Muammer Demeli, İlçe başkanı Mehmet Yılmaz, Ortahisar belediye başkan adayı Osman Abanoz, İl, ilçe yö

MHP'de Trabzon'da ilk toplantı yapıldı

MHP Trabzon İl Başkanlığı, 30 Mart 2014’te yapılacak olan mahalli seçimlerde açıklanan meclis üyesi adayları ile bir toplantı yaptı.

Toplantıya İl başkanı Muammer Demeli, İlçe başkanı Mehmet Yılmaz, Ortahisar belediye başkan adayı Osman Abanoz, İl, ilçe yöneticileriyle tüm Meclis üyesi adayları katıldı.

Toplantıda seçim dolayısıyla bundan sonra yapılacak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.Yerel seçimlerde başarılı olmak için yola çıktıklarını dile getiren Demeli “Trabzon halkının bize olan desteği ve güveni üzerimize düşen sorumluğu ikiye katladı.Seçimlerden başarılı çıkmak için gecemizi-gündüze katarak çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset