MHP'de şok! İstifa etti Kürtlerden özür diledi

Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’den Belediye Başkan adayı olan Berzan Tektaş, partisinden istifa etti. Tektaş’ın ailesi ise, adaylık süreciyle ilgili olarak Kürtlerden özür dileyerek seçimlerde BDP’yi desteklediklerini ifade

MHP'de şok! İstifa etti Kürtlerden özür diledi

Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’den Belediye Başkan adayı olan Berzan Tektaş, partisinden istifa etti. Tektaş’ın ailesi ise, adaylık süreciyle ilgili olarak Kürtlerden özür dileyerek seçimlerde BDP’yi desteklediklerini ifade etti.

Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde MHP’den Belediye Başkan adayı Berzan Tektaş partisinden istifa etti. Konuya ilişkin bilgi veren Tektaş’ın kardeşi Celal Tektaş, kardeşinin istifa dilekçesini vermesine rağmen MHP sitesinde bunun yürürlüğe girmediğini ifade etti. Tektaş, "Biz aile olarak bu durumdan dolayı utanç duyduk ve halkımızdan özür diliyoruz. Biz aile olarak bir kez daha BDP’yi desteklediğimizi açıklıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset